proidea.hu online termékinformációs katalógus

REHAU 5+1 épületgépészeti csőakció


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2010. július 29.

Az akció 2010. augusztus 1-től 2010. szeptember 30-ig, illetve visszavonásig tart

A REHAU minden számlával igazolt 5 méter RAUTITAN cső vásárlása esetén 1 méter RAUPIANO Plus 50 mm átmérőjű hangcsillapított lefolyócsövet ingyen ad vásárlóinak.

Regisztráljon a www.rehauakcio.hu oldalon és küldje be a RAUTITAN vásárlásról szóló számláinak másolatát e-mailben, faxon vagy postán. A küldeményre írja rá: REHAU 5+1 akció.

Az akció 2010. augusztus 1-től 2010. szeptember 30-ig, illetve visszavonásig tart.

Az akcióban való részvétel feltételei és az akció menete:

1. Minden résztvevőnek regisztrálnia kell magát a www.rehauakcio.hu honlapon, vagy telefonon a 06 23 530 717-es telefonszámon.

2. A résztvevőnek a REHAU RAUTITAN csövek vásárlásáról szóló számlákat az akció időtartama alatt össze kell gyűjtenie és a másolatokat be kell küldenie a REHAU-nak. Az e-mail, fax vagy levél küldeményekre mindig rá kell írni: REHAU 5+1 akció.

3. A REHAU csak olyan számlákat fogad be, amelyeket az akció időtartama alatt állítottak ki.

4. Az akcióba nem lehet beküldeni olyan számlákat, amelyekre egyéb megállapodás szerinti kedvezmények vonatkoznak, például projektkedvezmény.

5. Az akcióban azok a vásárlók vehetnek részt, akik az adott hónap 30. napjáig a www.rehauakcio.hu honlapon, vagy telefonon regisztráltak, és beküldték a Rautitan cső vásárlásról szóló, nevükre kiállított számláik másolatát.

6. Ajándék termék: kizárólag DN 50 átmérőjű hangcsillapított RAUPIANO Plus csövek. A csövek hosszát és darabszámát a vásárló dönti el, és a számlákkal együtt küldi meg a REHAU számára.

7. Az akciós csomagok elszámolása havi rendszerességgel történik. Az akciós RAUPIANO csomagokat a REHAU a beküldés hónapját követő naptári hónap folyamán adja át. Pl.: ha a beküldés dátuma augusztusra esik, akkor az átadás szeptember folyamán történik meg.
  REHAU 5+1 épületgépészeti csőakció

REHAU 5+1 épületgépészeti csőakció

Ha a REHAU 5+1 akcióval kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a REHAU Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Rozália park 9.
Postacím: H-2051 Biatorbágy, Pf. 160.
Telefon: +36 23 530 700
Fax: +36 23 530 707
E-mail:
Web: www.rehau.hu
Lászlófi András
műszaki tanácsadó - épületgépészet  
   
   
   
   
A REHAU Kft. 1994. óta a REHAU AG&CO termékeinek magyarországi értékesítését végzi. Az 1948-ban alapított bajor cég termékeinek alapanyagai: termoplasztok, elasztomérek és duroplasztok. A REHAU a gazdaság szinte minden szegmensének partnere, mint pl. a magasépítés, épületgépészet, elektromos ipar, út- és mélyépítés, fűtéstechnika, orvostechnika, bútoripari, autóipari stb. A REHAU a műszakilag nehéz problémamegoldásokra specializálódott, a problémamentes tömegtermékekkel nem foglalkozik.
További hírek a Lefolyócsőrendszerek termékkategóriában
További hírek a Csőrendszerek, idomok, folyókák termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  REHAU  épületgépészet  épületgépészeti  cső  akció  RAUTITAN  RAUPIANO  hangcsillapított