proidea.hu online termékinformációs katalógus

RAVAK - élettartam garancia kádakra


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. szeptember 27.

Az akció 2018. június 1. és 2018. december 31. között vásárolt RAVAK kádakra érvényes

A RAVAK Hungary Kft. a kádjaihoz használt alapanyagoknak és az alkalmazott gyártási technológiának köszönhetően, kádjaira élettartam garanciát vállal, a weboldalukon feltüntetett, illetve a törvényben meghatározott feltételek mellett.

Az élettartam garancia, a RAVAK Hungary Kft. által, a 2018.06.01. - 2018.12.31. között, RAVAK termékek magyarországi forgalmazására jogosult kereskedőtől vásárolt az ajánlat feltételeinek megfelelő RAVAK fürdőkádak anyag és gyártási hibáira kiterjedő, 2018.06.01. - 2018.12.31. napja között a RAVAK weboldalán található regisztrációs adatlapot kitöltő személyek részére nyújtott garancia.

Az élettartam garancia érvényességének feltételeiről itt tájékozódhat.

RAVAK élettartam garancia kádakra
A RAVAK kádak letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Termékcsalád  RAVAK kádak

A kis méretű fürdőszobákba már 120 cm-től kezdődően találhatók kádak, amelyek kádparavánnal is bővíthetők. Így kis alapterületen lehetőség van fürdésre és a kényelmes zuhanyozásra is. A nagy területű fürdőszobákba inkább a designkádak illenek, amelyek lehetnek szimmetrikusak vagy aszimmetrikusak, egészen 190 cm hosszig. Az okos kialakítású formák és belső terek a RAVAK kádak nagy többségénél egyesíti a kád és egy zuhanyozósarok funkcióját - az adott kialakításnak megfelelően maximális területet biztosít a fürdéshez és a zuhanyozáshoz is. A kádak többsége kádparavánnal bővíthető, amely meggátolja a víz kifröccsenését. A kádak többsége valamelyik RAVAK koncepció eleme, így a fürdőszoba kialakításánál rengeteg további kiegészítő (csaptelep, mosdó, fürdőszobabútor) közül lehet választani, melyek formatervükben tökéletesen illeszkednek a kádhoz.

Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Fax: +36 1 223 1314
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
További hírek a Kádak, kádparavánok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  RAVAK  kád  kádak  garancia  élettartam  garancia  kád  fürdőkád