proidea.hu online termékinformációs katalógus

RAVAK 20 éves jubileumi akció


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2019. április 03.

Az akció április 1. és május 15. között érvényes

RAVAK 20 éves jubileumi akció A RAVAK 20. születésnapja alkalmából azon fürdőszobarajongók döntését szeretné megkönnyíteni, akik zuhanykabin beszerzésén gondolkodnak. Amennyiben április 1. és május 15. között egy RAVAK zuhanykabint vagy zuhanyajtót vásárol, és ha választ hozzá egy zuhanyfolyókát vagy zuhanytálcát és szifont, akkor 20.000 Ft csomagkedvezményt kap az árból. Az ajánlat a Supernova zuhanykabinokra nem vonatkozik.

A RAVAK zuhanykabinok és zuhanyajtók, a RAVAK zuhanytálcák és a RAVAK zuhanyfolyókák letölthető ismertetőiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a RAVAK Hungary munkatárástól, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: H-1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
Telefon: +36 1 223 1315
Fax: +36 1 223 1314
E-mail:
Web: www.ravak.hu
Pintér István
   
   
   
   
A RAVAK Hungary Kft., a RAVAK Rt. magyarországi leányvállalata 1999 elején alakult. A mintegy 8.600 m² alapterületű budapesti telephely és raktárbázis folyamatosan készen áll a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. A RAVAK Kelet- és Közép Európa legnagyobb kád és zuhanykabin gyártója. A RAVAK a zuhanykabinokon és zuhanytálcákon kívül akrilkádakat, hidromasszázs-rendszerrel ellátott kádat, mosdót, fürdőszobabútort, csaptelepet és egyéb kiegészítőket kínál.
Kulcsszavak:  RAVAK  akció  zuhanykabin  zuhanytálca  zuhanyajtó  zuhanyfolyóka  csomagkedvezmény