Családi házak ideális födémmegoldása

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Wienerberger Porotherm födém akció május 4. és 31. között

Használja a helyiség ötödik felületén is a Porotherm rendszert és élvezze a kerámia nyújtotta egészséges lakóklímát!
Ha már állnak a falak, folytassa az építkezést kerámia alapanyagú Porotherm födémmel és spórolja meg minden ötödik béléselem árát! A Wienerberger akciója alatt 2009. május 4. és május 31. között kedvezményes áron kínálják szerződött kereskedőpartnerei számára a Porotherm födém építéséhez szükséges födém béléstesteket. A konkrét akciós fogyasztói árakról érdeklődjön a cég kereskedőpartnereinél!
 
Porotherm födém akció
Porotherm födém akció
 
A Porotherm kerámia födém átlagos födémterhelés és egyszerűbb geometriájú födémek esetén a családi házak ideális födémmegoldása.
Segítségével a ház szerkezetkész állapotig építhető úgy, hogy alkalmazásával adottak a kerámia nyújtotta kedvező tulajdonságok a falak mellett a helyiség ötödik felületén, a plafonon is.
Egy épület energiafelhasználása jelentős részben attól függ, milyen anyagokból épült (fal, födém, nyílászáró, tető stb.). Az égetett vázkerámia falazóelem, azaz a tégla optimálisan egyesíti a téli és a nyári hővédelemmel kapcsolatos jogos igényeket. A téglaház fala jó hőszigetelő és hőtároló: nyáron lassabban melegszik fel, hosszabb ideig tartja távol a meleget, télen pedig tovább bent tartja a fűtés melegét, ahogy a cserépkályha, azaz gazdaságos az üzemeltetése. Mindez kialakításának és alapanyagának az égetett kerámiának köszönhető.
Hasonló tulajdonságokkal rendelkezik a kerámia födém, és a falazathoz hasonlóan jótékony hatással van a ház üzemeltetésére és klímájára. A Porotherm födém alkalmazása mind az építés közben, mind pedig a használat során előnyöket nyújt.
 
A kerámia borítású ún. feszített vasbeton gerendák a hagyományos betongerendákkal megegyező nagy teherbírást biztosítanak a födémnek, ám csekély tömegük miatt kézzel beemelhetőek, darura nincs szükség. A gerendák széles hosszválasztéka miatt a gerenda - akár darabolása nélkül is - 7 méter fesztávolságig a legtöbb belméret lefedhető.
A gerendák közé kerülő Porotherm födémbéléstest is kerámia anyagú. Az egységes alsó kerámia felület kiváló vakolattartó tulajdonságokkal rendelkezik és a homogén érintkező felületek - kerámia burkolatú gerenda és béléstest - miatt repedésmentes födém építhető belőle.
A nútféderes Porotherm koszorútéglát a födém elé, a fal külső síkjában építjük be. A kerámiából készült elemeket keményhab szigeteléssel gyártják, ezáltal tökéletesen megoldja a koszorú hőszigetelését. Egyben a koszorútégla zsaluzatként is szolgál, így nincs szükség külön koszorúzsaluzatra. Nemcsak a Porotherm, de mindenféle födémhez alkalmazható. Felhasználható továbbá tetőtéri térdfalak vasbeton pilléreinek hőszigetelésére is. Kiváló tulajdonsága, hogy külső kerámia felülete által ugyanolyan jó tapadást biztosít a rá kerülő vakolatnak, mint a körülötte elhelyezkedő tégla.

A téglából épült ház mindig értéknek számított., környezetbarát, gazdaságosan megépíthető és energiatakarékosan üzemeltetésű egészséges lakóklímájú házhoz most kedvezményesen vásárolható kerámia alapú Porotherm födém.
Wienerberger födém - spóroljon az ötödén!

Az akció részleteiről a www.wienerberger.hu honlapon talál további információt.


Ha a Wienerberger termékakciójával kapcsolatban további információt szeretne kérni a cég munkatársától, használja az oldal alján lévő Információkérés gombot.
 

Kategóriák

Födémszerkezetek, nyílásáthidalók
Födémszerkezetek, nyílásáthidalók
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...