Meghosszabbított Tondach akció

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Az akció 2016. június 30-ig érvényes


A Tondach természetesen szép és hosszú élettartamú tetőmegoldásokat kínál a legapróbb részletekig mind az új építők, mind a tetőfelújítók számára. A Tondach tavaszi akciójában most hihetetlen kedvezményekkel valósíthatja meg elképzeléseit.

Vásároljon Tondach Figaro fekete kerámia tetőcserepet 47% kedvezménnyel, vagy válasszon a további akciós termékek közül!
Figaro XXL tetőcserép
Twist XXL tetőcserép
piros, barna, rézbarna
Twist XXL tetőcserép
terrakotta
Hornyolt hullámos ívesvágású tetőcserép
Regisztráljon az extra 20%-os Tondach kedvezménykuponért!

A Tondach komplett tetőmegoldást kínál Önnek, melynek részét képezik a kerámia és nem kerámia tetőtartozékok. A Tondach rendszerkiegészítők amellett, hogy növelik a tető esztétikai értékét, a szakszerű tetőkialakítás elengedhetetlen kellékei. Az eredeti Tondach kiegészítők szakszerű beépítésével garantált a tető hosszú élettartama még a legszélsőségesebb időjárási viszonyok között is.
A kedvezményes vásárlás nem kötött egyéb termék vásárlásához vagy minimális vásárlási mennyiséghez.

20% extra kedvezménykupon

Az akcióban szereplő Tondach tetőcserepek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Tondach Kékes tetőcserepek

A Kékes hornyolt tetőcserepet a hagyományos és letisztult formavilága, valamint a hornyolt kivitelnek köszönhető gazdaságossága teszi népszerűvé. Azoknak ajánlják, akik kötődnek a hagyományokhoz, de az egyszerű formákat kedvelik. A cserépfelületen található barázdák az optimális vízelvezetést szolgálják, és amellett karakteressé teszik a fedésképet.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Tondach Twist tetőcserép

A Twist az egyik legkedveltebb XXL kerámia tetőcserép mind a vásárlók, mind a tetőfedők körében. A harmóniát sugárzó Twist-tel fedett épület vonzza a tekintetet. A lendületes felület-kialakítás egyedivé varázsolja a háztetőt, legyen szó akár új építésről, akár tetőfelújításról. A széles színválasztékban megtalálhatóak a Deluxe termékkör csodálatos üvegmázas natúr, üvegmázas borvörös és üvegmázas fekete színei is. Az üvegmázas felület amellett, hogy rendkívül esztétikus, kiemelkedő védelmet is nyújt a tető számára.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Tondach Figaro tetőcserép

A Figaro letisztult formavilágával a minimalista stílusirányzat követőinek kedvelt tetőfedő anyaga. Sík felületű tetőcserép, amely a legújabb építészeti irányzatok elvárásait is kompromisszumok nélkül teljesíti. Egyszerűsége kiemeli a modern épületek minimalista struktúráját. A Figaro Deluxe tetőcseréptől pusztán méreteiben eltérő Figaro a hagyományos téglavörös szín mellett számos engóbozott színben is elérhető. Magyarországon a fekete és a gránit színű Figaro a legkedveltebb.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Szigetelő fóliák
Szigetelő fóliák
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...