proidea.hu online termékinformációs katalógus

Meghosszabbított Tondach akció


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2016. június 15.

Az akció 2016. június 30-ig érvényes


A Tondach természetesen szép és hosszú élettartamú tetőmegoldásokat kínál a legapróbb részletekig mind az új építők, mind a tetőfelújítók számára. A Tondach tavaszi akciójában most hihetetlen kedvezményekkel valósíthatja meg elképzeléseit.

Vásároljon Tondach Figaro fekete kerámia tetőcserepet 47% kedvezménnyel, vagy válasszon a további akciós termékek közül!

Figaro XXL tetőcserép
Twist XXL tetőcserép
piros, barna, rézbarna
Twist XXL tetőcserép
terrakotta
Hornyolt hullámos ívesvágású tetőcserép

Regisztráljon az extra 20%-os Tondach kedvezménykuponért!

A Tondach komplett tetőmegoldást kínál Önnek, melynek részét képezik a kerámia és nem kerámia tetőtartozékok. A Tondach rendszerkiegészítők amellett, hogy növelik a tető esztétikai értékét, a szakszerű tetőkialakítás elengedhetetlen kellékei. Az eredeti Tondach kiegészítők szakszerű beépítésével garantált a tető hosszú élettartama még a legszélsőségesebb időjárási viszonyok között is.
A kedvezményes vásárlás nem kötött egyéb termék vásárlásához vagy minimális vásárlási mennyiséghez.

20% extra kedvezménykupon

Az akcióban szereplő Tondach tetőcserepek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
   
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
Kulcsszavak:  tondach  tetőcserép  figaro  twist  hornyolt  hullámos  ívesvágású  kiegészítők  tetőfólia