proidea.hu online termékinformációs katalógus

Meghosszabbított Porotherm Thermo tégla akció


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2016. június 23.

A 24 vagy 28 cm hőszigeteléssel ellátott téglák 2016. július 31-ig vásárolhatók meg kedvezményesen

Az energiahatékonyság a téglánál kezdődik! Amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. A tégla nem csak egy a sok-sok építőanyag közül, hanem energetikai szempontból kulcsfontosságú.

Az Önnek legoptimálisabb téglát most akciós áron, otthonából, kényelmesen választhatja ki a Wienerberger Shop segítségével. Kattintson a shop linkjére, adja meg az építkezés helyének irányítószámát és már válogathat is termékkínálatból! A Porotherm téglák közötti eligazodást szakértői tanácsokkal is segítik!

shop.wienerberger.hu

Az energiahatékonyság képlete: tégla + szigetelés = Porotherm Thermo Profi tégla


Építse energiatakarékos családi házát korszerű Porotherm okostéglák felhasználásával, hiszen a Wienerberger új fejlesztésű okostéglái hőszigetelő képessége 40-50%-kal jobb, mint az ugyanolyan falvastagságban kapható hagyományos, nút-féderes falazóelemeiké.
Az akció időtartama: 2016. március 21. és július 31. között

Az akció a megjelölt időszakban, a készlet erejéig, kizárólag a Wienerberger shopban leadott rendelésekre érvényes!
A Wienerberger shop használatára vonatkozó útmutatót a következő linken találja: http://shop.wienerberger.hu/fogyasztoi_tajekoztato/

A Wienerberger shop­ban szereplő akciós árak a Wienerberger zRt. által ajánlott fogyasztói árak. A termékek kizárólag a kereskedő partnereknél vásárolhatók meg, az árakat a kereskedő határozza meg.

A hirdetésben a Porotherm 44 Thermo Profi tégla képe szerepel. A téglába töltött hőszigetelés vastagsága a 38 cm-es tégla esetén 24 cm, a 44 cm-es tégla esetén 28 cm.

A tájékoztatás nem teljes körű, a termékekkel kapcsolatban részletes műszaki információkat, termékvideókat, stb. a shop.wienerberger.hu oldalon talál.

A termékek műszaki adatai az érvényes "Alkalmazási és tervezési útmutató 2016" elnevezésű műszaki kiadvány szerint lettek megadva.

A hirdetésekben megjelenő esetleges nyomdai hibákért, elírásokért a Wienerberger zRt. felelősséget nem vállal.

Az energetikai besorolás a Wienerberger téglákra bevezetett jelölés, mely kizárólag a vásárló eligazodását segíti téglák hőszigetelő képessége között.

A Porotherm 44 Thermo Profi téglák letölthető termékismertetőjét megtalálja a hír alatti termékképekre kattintva. Amennyiben bővebb információt szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
További hírek a Téglák, falazóblokkok termékkategóriában
További hírek a Teherhordó szerkezetek, falazatok termékkategóriában
További hírek az Épületszerkezetek termékkategóriában
Kulcsszavak:  Wienerberger  Porotherm  44  Thermo  Profi  tégla  falazóelem  okostéglák  hőszigetelés