Meghosszabbított Porotherm Thermo tégla akció

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

A 24 vagy 28 cm hőszigeteléssel ellátott téglák 2016. július 31-ig vásárolhatók meg kedvezményesen

Az energiahatékonyság a téglánál kezdődik! Amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. A tégla nem csak egy a sok-sok építőanyag közül, hanem energetikai szempontból kulcsfontosságú.

Az Önnek legoptimálisabb téglát most akciós áron, otthonából, kényelmesen választhatja ki a Wienerberger Shop segítségével. Kattintson a shop linkjére, adja meg az építkezés helyének irányítószámát és már válogathat is termékkínálatból! A Porotherm téglák közötti eligazodást szakértői tanácsokkal is segítik!

shop.wienerberger.hu

Az energiahatékonyság képlete: tégla + szigetelés = Porotherm Thermo Profi tégla


Építse energiatakarékos családi házát korszerű Porotherm okostéglák felhasználásával, hiszen a Wienerberger új fejlesztésű okostéglái hőszigetelő képessége 40-50%-kal jobb, mint az ugyanolyan falvastagságban kapható hagyományos, nút-féderes falazóelemeiké.
Az akció időtartama: 2016. március 21. és július 31. között

Az akció a megjelölt időszakban, a készlet erejéig, kizárólag a Wienerberger shopban leadott rendelésekre érvényes!
A Wienerberger shop használatára vonatkozó útmutatót a következő linken találja: http://shop.wienerberger.hu/fogyasztoi_tajekoztato/

A Wienerberger shop­ban szereplő akciós árak a Wienerberger zRt. által ajánlott fogyasztói árak. A termékek kizárólag a kereskedő partnereknél vásárolhatók meg, az árakat a kereskedő határozza meg.

A hirdetésben a Porotherm 44 Thermo Profi tégla képe szerepel. A téglába töltött hőszigetelés vastagsága a 38 cm-es tégla esetén 24 cm, a 44 cm-es tégla esetén 28 cm.

A tájékoztatás nem teljes körű, a termékekkel kapcsolatban részletes műszaki információkat, termékvideókat, stb. a shop.wienerberger.hu oldalon talál.

A termékek műszaki adatai az érvényes "Alkalmazási és tervezési útmutató 2016" elnevezésű műszaki kiadvány szerint lettek megadva.

A hirdetésekben megjelenő esetleges nyomdai hibákért, elírásokért a Wienerberger zRt. felelősséget nem vállal.

Az energetikai besorolás a Wienerberger téglákra bevezetett jelölés, mely kizárólag a vásárló eligazodását segíti téglák hőszigetelő képessége között.

A Porotherm 44 Thermo Profi téglák letölthető termékismertetőjét megtalálja a hír alatti termékképekre kattintva. Amennyiben bővebb információt szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Porotherm 44 Thermo Profi és 44 Thermo Profi Dryfix falazóelemek

Alkalmazási előnyök: Vékonyabb fal, nagyobb hasznos alapterület (U=PTH 44 N+F + 14 cm EPS hőszigetelés); hosszú élettartam, akár 100 év; egészséges lakóklíma; stabil szerkezet; nem éghető (A1); rendelkezik a Porotherm termékek előnyeivel (jó hőtároló, kiváló akusztikai képesség, jól vakolható, stb.).

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Porotherm 38 Thermo Profi és 38 Thermo Profi Dryfix falazóelemek

Alkalmazási előnyök: Vékonyabb fal, nagyobb hasznos alapterület (U=PTH 38 N+F + 13 cm EPS hőszigetelés); hosszú élettartam, akár 100 év; egészséges lakóklíma; stabil szerkezet; nem éghető (A1); rendelkezik a Porotherm termékek előnyeivel (jó hőtároló, kiváló akusztikai képesség, jól vakolható, stb.).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Porotherm Thermo téglák most akciós áron
Válassza a Wienerberger Porotherm Thermo Profi tégláit 24 vagy 28 cm beépített hőszigeteléssel
Porotherm Thermo téglák most akciós áron

Kategóriák

Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...