proidea.hu online termékinformációs katalógus

Őszköszöntő infrafűtő akció 10% kedvezménnyel a B&K-tól


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2013. szeptember 03.

Az akció 2013. október 31-ig vagy a készlet erejéig érvényes

A kül- és beltéri használatra egyaránt használható sötétsugárzó berendezések nagy teljesítményüknek köszönhetően azonnal és hatékonyan biztosítanak kellemes hőérzetet. Mivel működés közben egyáltalán nem bocsátanak ki hangot, égésterméket vagy fényt, különösen alkalmasak lakóterek, templomok, szórakozóhelyek vagy más olyan helyiségek fűtésére, ahol a hagyományos megoldások nem felelnek meg az elvárásoknak.
A sötétsugárzó berendezéseket - mint általában az infrasugárzókat - kiváló hőtermelés, remek teljesítmény, és nem utolsó sorban egészségre jótékonyan ható működés jellemez. (Utóbbit számos orvosi kutatás igazolja, melyekből kiderül, hogy az infrafűtők használatával a Nap jótékony hatásait tudhatjuk magunkénak, akár télen is…)
A sötétsugárzó berendezéseket falra és mennyezetre egyaránt felszerelhetjük, az ehhez szükséges tartókonzolok az alapfelszereltség részét képezik, sőt! Ha a termékekhez csomagolt rögzítőeszközök nem felelnek meg az igényeknek, a gyártó kínálatában speciális tartókonzolokat (ML7701, ML7702, ML7703) is találhatunk, melyek garantáltan lehetővé teszik a biztonságos és a felhasználás szempontjából legelőnyösebb felszerelést.

Az ML7715, ML7718 típusok 1500-1800 W teljesítménnyel és az október 31-ig meghirdetett őszköszöntő akció ideje alatt 10% kedvezménnyel kerülnek forgalomba.

A sötétsugárzó infrafűtőkkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a B&K Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek az Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  B&K  sötétsugárzó  infrafűtő