Felhőtlen ősz a Tondach-nál - meghosszabbított akció

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

A legnépszerűbb Tondach tetőcserepek 2017. november 30-ig akciós áron kaphatók

Idén szeptemberben egészen különleges ajánlattal készült a Tondach: „Felhőtlen Ősz” akciója keretében a legnépszerűbb termékei most rendkívül kedvező áron érhetőek el.
Twist FusionColor terrakotta és terrabarna: 226 Ft/db (1990 Ft/m²-től) Azaz egyes termékek esetén közel 50%-os kedvezményt biztosítanak, így garantálva, hogy az időjárástól függetlenül ez az ősz is felhőtlen legyen az Önök számára!

Az akció időtartama: 2017.09.01-11.30.

A Tondach tetőcserepek letölthető katalógusait a hír alatti termékképekre kattintva találja meg. Amennyiben árajánlatot vagy további felvilágosítást szeretne kérni a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Tondach Kékes tetőcserepek

A Kékes hornyolt tetőcserepet a hagyományos és letisztult formavilága, valamint a hornyolt kivitelnek köszönhető gazdaságossága teszi népszerűvé. Azoknak ajánlják, akik kötődnek a hagyományokhoz, de az egyszerű formákat kedvelik. A cserépfelületen található barázdák az optimális vízelvezetést szolgálják, és amellett karakteressé teszik a fedésképet.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Tondach Twist tetőcserép

A Twist az egyik legkedveltebb XXL kerámia tetőcserép mind a vásárlók, mind a tetőfedők körében. A harmóniát sugárzó Twist-tel fedett épület vonzza a tekintetet. A lendületes felület-kialakítás egyedivé varázsolja a háztetőt, legyen szó akár új építésről, akár tetőfelújításról. A széles színválasztékban megtalálhatóak a Deluxe termékkör csodálatos üvegmázas natúr, üvegmázas borvörös és üvegmázas fekete színei is. Az üvegmázas felület amellett, hogy rendkívül esztétikus, kiemelkedő védelmet is nyújt a tető számára.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Tondach Nativa Plus tetőcserép

A Tondach Nativa Plus tetőcserepet azok számára fejlesztették ki, akik az eredeti kerámia tetőcserép mellett teszik le a voksot és költségtakarékos megoldást keresnek. A nagyméretű kerámia tetőcserepek minden jó tulajdonságával rendelkező Nativa Plus egyszerű, esztétikus fedést tesz lehetővé gyorsan, egyszerűen és gazdaságosan. A kiváló minőségű Tondach Nativa Plus téglavörös színben elérhető.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Tondach Nativa tetőcserép

A Nativa tetőcserepet azok számára fejlesztették ki, akik az eredeti kerámia tetőcserép mellett teszik le a voksot és költségtakarékos megoldást keresnek. A nagyméretű kerámia tetőcserepek minden jó tulajdonságával rendelkező Nativa egyszerű, esztétikus fedést tesz lehetővé gyorsan, egyszerűen és gazdaságosan. A kiváló minőségű Tondach Nativa téglavörös színben elérhető.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Felhőtlen ősz a Tondach-nál
A legnépszerűbb Tondach tetőcserepek 2017. október 31-ig akciós áron kaphatók
Felhőtlen ősz a Tondach-nál

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...