Felhőtlen ősz a Tondach-nál

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

A legnépszerűbb Tondach tetőcserepek 2017. október 31-ig akciós áron kaphatók

Idén szeptemberben egészen különleges ajánlattal készült a Tondach: „Felhőtlen Ősz” akciója keretében a legnépszerűbb termékei most rendkívül kedvező áron érhetőek el.
Twist FusionColor terrakotta és terrabarna: 226 Ft/db (1990 Ft/m²-től) Azaz egyes termékek esetén közel 50%-os kedvezményt biztosítanak, így garantálva, hogy az időjárástól függetlenül ez az ősz is felhőtlen legyen az Önök számára!

Az akció időtartama: 2017.09.01-10.31.

A Tondach tetőcserepek letölthető katalógusait a hír alatti termékképekre kattintva találja meg. Amennyiben árajánlatot vagy további felvilágosítást szeretne a Tondach Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Tondach Kékes tetőcserepek

A Kékes hornyolt tetőcserepet a hagyományos és letisztult formavilága, valamint a hornyolt kivitelnek köszönhető gazdaságossága teszi népszerűvé. Azoknak ajánlják, akik kötődnek a hagyományokhoz, de az egyszerű formákat kedvelik. A cserépfelületen található barázdák az optimális vízelvezetést szolgálják, és amellett karakteressé teszik a fedésképet.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Tondach Twist tetőcserép

A Twist az egyik legkedveltebb XXL kerámia tetőcserép mind a vásárlók, mind a tetőfedők körében. A harmóniát sugárzó Twist-tel fedett épület vonzza a tekintetet. A lendületes felület-kialakítás egyedivé varázsolja a háztetőt, legyen szó akár új építésről, akár tetőfelújításról. A széles színválasztékban megtalálhatóak a Deluxe termékkör csodálatos üvegmázas natúr, üvegmázas borvörös és üvegmázas fekete színei is. Az üvegmázas felület amellett, hogy rendkívül esztétikus, kiemelkedő védelmet is nyújt a tető számára.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Tondach Nativa Plus tetőcserép

A Tondach Nativa Plus tetőcserepet azok számára fejlesztették ki, akik az eredeti kerámia tetőcserép mellett teszik le a voksot és költségtakarékos megoldást keresnek. A nagyméretű kerámia tetőcserepek minden jó tulajdonságával rendelkező Nativa Plus egyszerű, esztétikus fedést tesz lehetővé gyorsan, egyszerűen és gazdaságosan. A kiváló minőségű Tondach Nativa Plus téglavörös színben elérhető.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Tondach Nativa tetőcserép

A Nativa tetőcserepet azok számára fejlesztették ki, akik az eredeti kerámia tetőcserép mellett teszik le a voksot és költségtakarékos megoldást keresnek. A nagyméretű kerámia tetőcserepek minden jó tulajdonságával rendelkező Nativa egyszerű, esztétikus fedést tesz lehetővé gyorsan, egyszerűen és gazdaságosan. A kiváló minőségű Tondach Nativa téglavörös színben elérhető.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Felhőtlen ősz a Tondach-nál - meghosszabbított akció
A legnépszerűbb Tondach tetőcserepek 2017. november 30-ig akciós áron kaphatók
Felhőtlen ősz a Tondach-nál - meghosszabbított akció

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...