Építem a házam - szakkönyv kedvezményes áron

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Április 30-ig 15 % kedvezménnyel rendelhető

Megalapozott döntések a házépítés előtt - közben - utána

Az "Építem a házam" című hiánypótló könyvsorozat első kötetének Construmán tartott szerzői bemutatói sok száz hallgatót vonzottak mind a szakmai mind a lakossági napokon. Az építkezés előkészítő szakaszával foglalkozó könyv április 30-ig 15 % kedvezménnyel rendelhető meg.


Az építkezés előkészítő szakasza az, amelyre indokolatlanul kevés időt és energiát szánunk, és amelynek alapos előkészítésében nyújt segítséget a könyv. Tévhit, hogy az építkezés az első kapavágással kezdődik. Számtalan tanulságos történetet tudna bárki idézni, amely az építkezés viszontagságait taglalja - nem kimondottan pozitív élményeket. Mindez elkerülhető, de legalábbis a költséges és kompromisszumokkal teli döntések kockázata csökkenthető az építkezés körültekintő előkészítésével. Ugyanakkor az építkezők döntő többségének egy családi ház megépítése életre szóló, akár összességében több tízmillió forintos döntések folyamata, amely döntéseket sokan kevés és nem kellően megalapozott információk alapján hoznak meg.

A sokéves építőipari tapasztalattal rendelkező szerzőpáros ezen információs hiány kitöltésére ragadott tollat, helyesebben klaviatúrát. A jelenleg független tanácsadóként és coachként dolgozó Bodnár György szakmai tapasztalatát többek között a Wienerberger Téglaipari zRt. kereskedelmi igazgatójaként és a Nikecell Kft. ügyvezető igazgatójaként szerezte. Tóth Balázs az egyik legnagyobb magyar építőanyag-gyártó cég munkatársaként hosszú évek óta az építőipar és az építésztársadalom meghatározó alakja, rendszeresen publikál és tart országszerte előadásokat.

Építem a házam könyv
Építem a házam könyv
A három kötetesre tervezett könyvsorozatnak már az első, az építkezés előkészítő szakaszával foglalkozó kötete is hiánypótló a magyar szakkönyvpiacon. Az olvasmányos, színes szakkönyv az olvasót a házépítés előkészítési folyamatán végigvezetve többek között olyan fontos témaköröket tárgyal, mint a megfelelő telek és kivitelező kiválasztása, a költségvetés megtervezése, vagy az egyre fontosabbá váló energiatakarékosság kérdése. A könyv a kezdetektől veszi végig a házépítést, így már azt a kérdést is segít megválaszolni, hogy valóban családi házra van-e szüksége az olvasónak. A döntési segédleteket is tartalmazó, táblázatokkal, ábrákkal gazdagon illusztrált könyv a legfontosabb alapfogalmakkal megismertetve segít eligazodni az információk dömpingjében és megmutatja, hogyan válasszunk a tengernyi lehetőség közül. A könyvsorozat az építkezést tervező számára pénz- és időmegtakarítást jelenthet, ezért megvásárlása az első komolyan megtérülő befektetés lehet egy családi ház építése során.

A könyv megrendeléséhez kattintson az alábbi linkre: http://www.hazepites-tervezes.hu/epitemahazam

Kapcsolódó hírek

Építem a házam – hiánypótló szakkönyv házépítőknek
Építem a házam – hiánypótló szakkönyv házépítőknek
Megalapozott döntések a házépítés előtt – közben - utána
Építem a házam – hiánypótló szakkönyv házépítőknek

Kategóriák

Festékek, bevonatok
Festékek, bevonatok
Ragasztók, fugázóanyagok
Ragasztók, fugázóanyagok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Betonok, habarcsok, vakolatok, kiegyenlítők
Betonok, habarcsok, vakolatok, kiegyenlítők
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...