proidea.hu online termékinformációs katalógus

Construma előtti nagy készletkisöprési akció a Czinege és Fiai Kft.-nél


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2018. március 23.

Feketesugárzók, infrapanelek, infrasugárzók és fűtött szőnyegek akciós áron

Czinege és Fiai Kft. - készletkisöprési akció 2018 húsvétig
Húsvétig a készlet erejéig tartó tavaszi akció keretében akár több 10.000 Ft spórolható meg az alábbi termékek árából:

Feketesugárzók
Beltéren és kültéren egyaránt használhatja. A különböző teljesítmények kiválóan alkalmasak pl. fodrászatok, kozmetikák helyi fűtésére, de szerelőcsarnokok, műhelyek fűtésére is. A feketesugárzók kültéren is kellemes meleget biztosítanak, pl. éttermi teraszok tavaszi használatához.

Az akciós feketesugárzókért kattintson ide

Infrafűtő panelek
Jellemzően beltéren a plafonra teszik, és bármely helyiség teljes kifűtésére tökéletesen alkalmasak. 350-540-700-1000 Watt teljesítményben kaphatóak.

Az akciós infrapanelekért kattintson ide

Oldalfali infrasugárzók
Az oldalfali infrasugárzók digitális termosztáttal felszereltek, így csak fel kell akasztani a falra, a gyárilag szerelt vezetéket bedugni a konnektorba, és máris élvezheti a meleget. A termosztát gondoskodik, hogy csak annyit fűtsön, amennyire ténylegesen szükség van.

Az akciós oldalfali infrasugárzókért kattintson ide

Fűtött szőnyegek
Ott, ahol nincs padlófűtés, előfordul, hogy sokaknak csak egy kis meleg hiányzik a lábuk alól, amikor az íróasztalnál ülnek, vagy a nappaliban tv-t néznek. Ezen könnyen segíthet.

Az akciós fűtött szőnyegekért kattintson ide

Az akciós termékeket nem csak a Czinege és Fiai Kft. webáruházából tudja megrendelni, megvásárolni, hanem személyesen a XIII. kerület Teve utca 9/B. szám alatt tudja kipróbálni és megvenni.

Amennyiben bővebb információt szeretne kérni a Czinege és Fiai Kft. munkatársától, küldje el kérését, kérdését az alábbi gombok egyikének használatával.
 
 

Cég
Székhely: H-5100 Jászberény, Pesti u. 36.
Telefon: +36 57 500 194
Fax: +36 57 500 191
E-mail:
Web: www.elektromosfutes.hu
Web: www.thermoshield.hu
ifj. Czinege Károly
ügyvezető +36 30 938 9921
   
   
   
   
A céget 1997-ben családi vállalkozásként alapították. A Czinege és Fiai Kft. tevékenységi körébe jelenleg a Garnish, Etherma, Eltherm, Frico márkájú elektromos fűtések (csempefűtés, rámpafűtés, ereszcsatorna, csőkisérő, tükör , ipari és talaj fűtések), valamint a ThermoShield termokeramikus membránbevonat mellett forrasztásmentes gyorscsatlakozók, extrudált ABS és polisztirol lapok és ablakba szerelhető réssellőzők forgalmazása tartozik. A cég törekvése olyan kül- és belföldi szállítóktól vásárolni, amelyek mögött biztos anyagi, fejlesztési háttér és működő minőségirányítási rendszer áll.

Elektromos fűtésekkel foglalkozó honlapjaik: https://elektromosfutes-tervezoknek.hu/, http://infrasugarzo.com/, http://webshop.infrasugarzo.com/
ThermoShield termékcsaláddal foglalkozó honlapjaik: http://favedelem.com/, http://belterifestek.hu/, http://homlokzatifestek.hu/, http://penesz.hu/
Márkanevek:
- elektromos fűtések: Garnisch; Etherma; Eltherm, Demista
- bevonat: ThermoShield
További hírek az Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Czinege  és  Fiai  Kft  akció  feketesugárzó  sötétsugárzó  infrapanel  infrapanelek  infrafűtés  infrafűtő  panel  infrasugárzó  elektromos  fűtőpanelek  fűtött  szőnyeg  elektromos  fűtés  fűtőpanel  infrafűtés  fűtés