Syba Napvédelem Kft.

SYBA Stabilo Luxe kültéri alumínium zsaluziák

A zsaluziák kültéri árnyékolók forgatható és felhúzható alumínium lamellákkal. A lamellák nagymértékű állíthatóságával ezek az árnyékolók a legjobban szabályozható árnyékoló rendszerek.

Termékcsalád tagjai

Stabilo Luxe 80 zsaluziák
 
Stabilo Luxe 80 kültéri alumínium zsaluziák

Az SL 80 zsaluziák kültéri árnyékolók, forgatható és felhúzható kivitelben, 80 mm-es szélességű alumínium lamellákkal. A lamellák nagymértékű állíthatóságával ezek az árnyékolók a legjobban szabályozható árnyékoló rendszerek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Stabilo Luxe 90 zsaluziák
 
Stabilo Luxe 90 kültéri alumínium zsaluziák

A Stabilo Luxe 90 zsaluzia család S és Z profilú különleges bevonatú lamellákkal van szerelve. Prémium minőségű alkatrészeinek köszönhetően nagyon hosszú időn keresztül védi a nyílászárókat a napsugarak ellen. A zsaluzia függőlegesen több részre osztható, a lamellák billentése külön változtatható, ezzel is fokozva az árnyékoló képességet, növelve a komfortot.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Moduláris, önhordó zsaluzia védőtető
 
Moduláris, önhordó zsaluzia védőtető

A kültéri zsaluziák szerelésekor általában egy acél konzolsor kerül fel, amelyhez alulról egy acél vagy alu kengyel segítségével rögzül az árnyékoló, felülről pedig a felhúzott árnyékolót védőlemezelés. A moduláris önhordó zsaluzia védőtető esetében a kizárólag tartószereppel bíró konzol eltűnik a rendszerből, helyette a kengyel a védőtetővel közösen egy több ponton összeakasztható térhálós rendszert alkot, így ez a profilrendszer egy önmagában merev struktúra, a külön konzolszerelés feleslegessé válik.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...