Siniat sp.z.o.o.

Siniat gipszkarton lapok

A NIDA gipszkarton lemezek a PN-EN 520+A1 szabvány alapján készülnek, a nem éghető építőanyagok osztályába tartoznak és alkalmazhatóak a passzív tűzvédelemhez. A gipszkarton lemezek magjában kb. 20% kristályosan kötött víz van. A 12,5 mm vastag lemez négyzetméterenként körülbelül 2 liter vizet tartalmaz. Ezen kívül a tűzgátló lemezek magja üvegszállal erősített, ami javítja az ellenállásukat a tűz hatásával szemben. A Siniat komplett műszaki megoldásokat biztosít tervezők és kivitelezők számára, a teljesen integrált NIDA szárazépítési elemkészlet szállításával.

Termékcsalád tagjai

Resistex gipszkarton
 
Resistex gipszkarton

Az innovatív, csúcstechnológiás DFH2IR típusú Resistex gipszkarton lapok az EN520 szabvány szerint készülnek. Az új, betörésgátló falakhoz készült Resistex lap gipszmagjának felületi sűrűsége a hőálló gipszkartonokhoz képest megnövelt, 11,2 kg/m², ami a magas mechanikai paraméterek biztosítéka. A magban lévő üvegszálak nagy aránya teszi lehetővé a maximális sűrűség kiegyensúlyozását, ezért lehetséges a lapok rögzítése standard kötőelemek használatával.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
NIDA Cicha akusztikai gipszkarton lap
 
NIDA Cicha akusztikai gipszkarton lap

A NIDA Cicha egy speciális gipszkarton lap, mely nagyobb hangszigetelési követelményekkel rendelkező helyiségekben kerül felhasználásra. Jellemzői a nagyobb mechanikai tulajdonságok, nagyobb felületi keménység, tűzzel és vízzel szembeni nagyobb ellenállóképesség. Alkalmazható fal- és mennyezet burkolatként, válaszfalaknál, ütéseknek kitett helyeken, időszakosan nagyobb nedvességű helyiségekben és fokozottabb tűzállósági, hangszigetelési követelményeket igénylő helyiségekben.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
NIDA Hydro üvegszálas gipszkarton lap
 
NIDA Hydro üvegszálas gipszkarton lap

A NIDA Hydro lemez egy speciális üvegszálas gipszkarton lap, amely eleget tesz a vizes és nedves környezettel szemben támasztott követelményeknek, ugyanakkor megnövelt mechanikai paraméterekkel rendelkezik. A narancsszínű, üvegszál alapú külső bevonattal rendelkező lap belseje penészgátló szereket tartalmaz. A lemez megőrizte a standard gipszkarton lemez tulajdonságait és előnyeit: könnyen vágható, szerelhető és szállítható, ami gyors idő- és pénzmegtakarítást jelenthet.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
NIDA Sonic hangelnyelő gipszkarton lapok
 
NIDA Sonic hangelnyelő gipszkarton lapok

A NIDA Sonic termék falak, és mennyezetek burkolására készült perforált lapok széles választékát jelenti. A lap kartonnal ragasztott gipszmagból áll, csakúgy, mint a standard gipszkarton lapok esetében. A lap teljes vastagságában nyílások – perforációk – találhatók. Hátoldalára speciális akusztikus flizelin van felragasztva. A flizelin színe fekete, vagy fehér lehet. A lap vastagsága: 12,5 mm, mérete a lap típusától függően: 1200 x 2000 x 2400 mm.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...