Zuhanykabin karbantartási tippek a RAVAK-tól

Zuhanykabin karbantartási tippek a RAVAK-tól

Segítségükkel hosszú évekkel megnövelhető az ajtók, falak és egyéb alkatrészek élettartama

Nem csak tisztítás - felújítás

A kiszemelt zuhanykabin megvásárlásakor a RAVAK kollégái felhívják a figyelmet arra, hogy a piacon elérhető, klórt vagy egyéb agresszív anyagokat tartalmazó súrolószerek kerülendők, mert helyrehozhatatlanul károsíthatják a szaniterek felületeit. Ezek helyett ajánlják a RAVAK saját tisztítószer családját. A kifejezetten kímélő megoldások hatékonyságát rendszeresen ellenőrzik, így teljes jótállást vállalnak rájuk.

RAVAK zuhanykabinok karbantartása
Zuhanykabin karbantartási tippek a RAVAK-tól

Most azonban eljött a felújítás ideje is. Az üveg betétlemezes zuhanykabinokat, ajtókat és kádparavánokat gyártás során a speciálisan kifejlesztett, úgynevezett RAVAK AntiCalc üvegvédő réteggel látják el, mely megakadályozza a szennyeződések és vízkő lerakódását. Ez a réteg utánkezeléssel egy mozdulattal felújítható, megerősíthető, 4-6 havonta a RAVAK AntiCalc Conditioner készítménnyel. Csupán néhány perc, és a zuhanykabin új életre kel.

Csak gyári pótalkatrészt érdemes használni

A RAVAK pótalkatrész kínálata az összes RAVAK zuhanykabinra és zuhanyajtóra kiterjed – kényelmesen megtalálható minden a kisebb és nagyobb elemek cseréjéhez is. Egy új alsó vízvezető léc például ismét évekig garantálja a zuhanyajtók tökéletes vízzárását, az egyszerűen és gyorsan lecserélhető szilikonos függőleges tömítés szett meggátolja a zuhanykabinok és zuhanyajtók elemei közötti szivárgást, míg a strapabíró műanyag mágneses profilszettek hosszú ideig gondoskodnak az ajtók megfelelő nyílásáról.

Válogasson az alkatrészek között bizalommal – a RAVAK honlapján mindegyik zuhanyfülke modellhez megtalálható az összes tartozék

RAVAK zuhanykabinok karbantartása
Zuhanykabin karbantartási tippek a RAVAK-tól

Ha bármiféle javítás válik szükségessé a zuhanyzóban, két lehetőség is van: mindenekelőtt természetesen bármikor igénybe vehető a legközelebbi RAVAK márkaszerviz segítsége, profi szakemberekre bízva a munkát. Aki pedig saját kezébe venné a feladatot, annak javasolt a RAVAK Professional szilikont, vízvető lécet és szivacscsíkot tartalmazó univerzális szerelőkészlet, illetve a kifejezetten zuhanytálcákhoz tervezett szerelőkészlet használata.

RAVAK zuhanykabinok karbantartása
Zuhanykabin karbantartási tippek a RAVAK-tól

A szettek minden szükséges dolgot tartalmaznak a zuhanykabin telepítéséhez és/vagy felújításához, így semmire nem lesz gond a csatlakozások rögzítésénél és takarásánál. Ezeken kívül hasznos segítség lehet még a RAVAK Professional szilikonos tömítő zuhanytálcák, paravánok tömítéséhez, valamint a RAVAK Szaniter kenőanyag, a zuhanykabin zsanérjainak, csúszkáinak, görgőinek kenésére.

A hírben szereplő termékek
RAVAK Cool! COSD2+COSP zuhanykabin RAVAK Walk-In zuhanykabinok RAVAK Chrome zuhanykabinok és zuhanyajtók RAVAK Nexty zuhanykabinok és zuhanyajtók
 
RAVAK zuhanykabinok és zuhanyajtók
10 termék

Engedje szabadjára fantáziáját és válasszon tetszőlegesen egy RAVAK zuhanykabint, melyeknek magas minősége garantált. A RAVAK zuhanykabinokkal minden kívánsága teljesülhet hála a végsőkig variálható széles kínálatnak. A RAVAK zuhanykabin termékcsaládokban számtalan méret, forma, nyílásirány, szín és betétlemez közül választhat. Zuhanykabinját egyedivé teheti a RAVAK kiegészítők széles választékával, a stílusosan megformált csaptelepektől kezdve a zuhanyülőkéken át egészen a különféle zuhanyfejekig. A zuhanykabin alját saját elképzelése szerint alakíthatja, ebben lehetnek segítségére a RAVAK zuhanytálcák, illetve a jól bevált kerámiaburkolatok beépített minőségi, rozsdamentes lefolyóval. Mindez kiváló minőségben a gyártási folyamatokat gondosan ellenőrző cseh RAVAK gyártótól. Minden RAVAK zuhanykabinra és ajtóra 5 év a garancia!

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...