A VTS America Inc. sikere a világ legnagyobb HVAC szektor showján

A VENTUS 2016 központi légkezelő egysége tömegeket vonzott magához az AHR EXPO 2016 kiállításon

Már második alkalommal van jelen a VTS cégcsoport termékskálája a világ legnagyobb HVAC szektor kiállításon - Florida, Orlando AHR EXPO 2016. A szektor legfontosabb elemeként a VTS zászlóshajója kapott helyet, a VENTUS 2016 központi légkezelő egysége, mely látogatók tömegeit vonzotta magához. A világ vezető HVAC gyártójaként a VTS Csoport számára stratégiai fontosságú, hogy továbbépítse pozícióját részvételével is a kiállításon.
A világ legnagyobb HVAC kiállításának újabb epizódja az AHR EXPO 2016 - melyet 1930 óta rendeznek meg - idén január 25-27. közt kapott helyett Floridában, Orlandóban. A világ minden tájáról érkezett az a közel 60.000 látogató, akit érdekelt az Orange Country Convention Center-ben szervezett rendezvény, ahol megismerkedhettek az aktualitásokkal és a szektor legfontosabb vállalataival.

"Az AHR kiállítás egy nagyszerű lehetőség a VTS számára, hogy bemutassa folyamatos fejlődését. Több, mint 25 éves európai, ázsiai és közel-keleti jelenléttel, innovatív megoldásokkal rendelkezik, melyek lehetővé tették a szigorú feltételeket követelő amerikai piacra való bejutást. Ezzel a piaci lépéssel tovább erősítette a VTS a pozícióját a HVAC szektor vezető gyártójaként. Innovatív technológiák alkalmazásával nyújtunk technikailag fejlett termékeket és szolgáltatásokat ügyfeleinknek, mind a kutatás-fejlesztés, mind a logisztikai működés és a gyártás tekintetében. Ezek mindegyike szükséges tényező, hogy a kimagasló minőséget vonzó árakon és gyors elérhetőséggel tudjuk kínálni. A modern gyártási megoldások és a fejlett atlantai logisztikai központ teszi lehetővé, hogy ügyfeleinket egész Észak-Amerikában kimagasló, átlag 7 napos szállítási határidővel szolgáljuk ki. Ez vitán kívül a VTS egyik olyan versenyelőnye, amely lehetővé teszi, hogy a világon mindenhol egy lépéssel a versenytársak előtt járjon" - CEO VTS Group Hanna Siek-Zagórska.
A kiállítás első napja a VTS számára a Tommy Bahama étteremben rendezett "2015 év résztvevője" eseménnyel zárult, ahol a legjobb üzleti partnert díjazták. A díjat Mike Goetz vette át, a cég vezetője.

A második napon a VTS regisztrálta a legtöbb látogatót a kiállítók közül, és a szektor-specifikus látogatók közül is hatalmas érdeklődés irányult a VTS-re, többek között a vezérlési mérnök, vagy üzleti energia témakörökben is. A VTS szakemberei számára ez a számtalan interjúk napja is volt, melyből néhány már megtekinthető a portáloldalon.

A kiállítás harmadik és egyben utolsó napján diákok és a szakma oktatói találkoztak, és hallgathatták őket a standnál érdeklődők.
"A letisztult, központi kiállítói standon, ahol csupán egyetlen eszköz kapott helyet, a VENTUS AVS-100, magához vonzott számtalan szakértőt a HVAC iparból. Gyakorlatilag mindenki, akivel beszéltem említést tett a kimagasló minőségű kiállított termékről. Figyelmet fordítottak arra is, ami az Amerikai piac sajátossága: a masszív szerkezetre és az alkatrészek időtállóságára. Modern technika, amely az amerikai jelenléthez szükséges összes bizonyítvánnyal rendelkezik, önmagában is a standhoz vonzotta a látogatókat a versenytársak közül. Gratuláltak a kiváló standhoz, és elismeréssel beszéltek a termékről is, ami fontos lépés az Észak-amerikai piaci bevezetéshez." - Maciej Grzegowski, CEO VTS America Inc.

A sikeres kiállítást követően a cég a következő kiállítására készül: az AHR EXPO-ra Las Vegas 2017.
 

A VTS Csoport a HVAC szektor egyik legfejlettebb gyártója. A fejlett technológiákat alkalmazó berendezéseket a jól szervezett kutatói részleg, gyártósor és logisztika teszi lehetővé. Három fő oszlopa van a VTS sikerének: a folyamatosan kiváló minőségű termékek, a legjobb piaci árak és a leggyorsabb szállítási határidők. Ezek segítségével tud mindig egy lépéssel a piac előtt mozogni, és ez által lehet a világ egyik vezető szereplője. A VTS hálózatába immár 6 logisztikai központ szerepel: Atlanta, Dubai, Moszkva, Shanghai, Varsó, Mumbai. A nagyméretű és fejlett gyártástechnológia lehetővé teszi a legjobb piaci árakat és a kimagasló minőséget. A többszintű minőségellenőrzési rendszer eredményeként a VTS 5 év gyártói garanciát vállal termékeire, megelőzve ezzel versenytársait.

A Ventus 2016 légkezelő termékismertetőjét letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben kérdést szeretne feltenni a VTS GROUP munkatársának, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
VENTUS 2016 légkezelő berendezés
 
VENTUS 2016 légkezelő berendezés

A VENTUS 2016 légkezelő berendezést megbízható, szilárd felépítmény, magas minőségű alkatrészek, intelligens vezérlőrendszer és biztonságos használat jellemzi. A korábbi festett, horganyzott felületet az AZ-150 bevonat váltja le, ami alacsonyabb napsugárzás elnyelő tényezővel rendelkezik, és egy erős és időjárásálló réteget képez a házon, ami a légkezelő élettartamát és megjelenését is jelentősen emeli. A ház acéllemezeinek falvastagsága 20%-kal megnőtt, mely a merevséget, a minőséget növeli. A készülékház homogén felületként működik, ezáltal a piac egyik legtömörebb és legszigeteltebb berendezése.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...