VENTUS Compact légkezelők

VENTUS Compact légkezelők

A vártnál nagyobb siker az egy évvel ezelőtti megjelenés óta

A több mint egy évvel ezelőtt megjelent VENTUS Compact gépek az eltelt időszakban a vártnál is nagyobb érdeklődést és megrendelési állományt hoztak a VTS számára, ami azt mutatja, hogy a piac a minőségi kompakt megoldásokra nem csak nyitott, de igényli is.

Alábbi fotókon néhány telepített berendezés is látható, amelyek EC motorral, hexagonális, extra magas hatásfokú hővisszanyerővel és igény szerint beépített vezérléssel is rendelkeznek.

VENTUS Compact légkezelők
VENTUS Compact légkezelők

Légszállításuk a kiterjesztett méretskálának (5 méret: VS5/10/15/20/30) köszönhetően ebben az álmennyezeti kivitelben 150-3.300 m³/h között érhető el.

Tekintse meg az alábbi videót a függesztett kivitelű VENTUS Compact légkezelő berendezésekről:

A hírben szereplő termékek
VENTUS Compact légkezelő berendezések
 
VENTUS Compact légkezelő berendezések

Kompakt kivitelű légkezelő egységek mennyezetre szerelhető és padlóra állítható kivitelben. A függesztett egység hővisszanyerési hatásfoka akár 86%, míg az álló kivitelű egységé akár 92% is lehet. A készülékek energiahatékony és csendes, IE4+ osztályú EC motortokkal szereltek. A Mini-Pleat légszűrők ultra vékony, mikroszálas anyagból állnak, melyeket egy speciális kötőanyag borít, sokkal nagyobb szűrési felületet biztosítva. A VENTUS Compact légkezelőket a gyártó által előre telepített és konfigurált fejlett vezérlési rendszer is jellemzi.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...