Uponor raktárkészlet növelés

Rövidebb szállítási határidő, rugalmasabb ügyfél-kiszolgálás

Galéria
Meghallgatva ügyfeleik kívánságát, az Uponor Épületgépészeti Kft. jelentősen megnövelte raktárkészlete mennyiségét kecskeméti raktárában.

A raktárkészlet emelkedés lehetővé tette, hogy mostantól más Kelet-Európai országokat is ellássanak erről a raktárbázisról. Remélik, hogy az eddig felmerült szállítási határidők ezáltal tovább rövidülnek, és mind rugalmasabb ügyfél-kiszolgálás valósulhat meg.

Az Uponor termékeiről a hír alatti termékképekre kattintva olvashat, amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Uponor Ecoflex előszigetelt távvezeték rendszer
6 termék

A modern Uponor távhőellátási rendszereknek a legmagasabb biztonsági, tartóssági, terhelhetőségi és energiatakarékossági követelményeknek is meg kell felelniük.
A fűtési és hűtési távhőellátási hálózatokhoz egyaránt kínálnak előszigetelt csőrendszereket. Ezek különböző épülettípusokban, így szállodakomplexumokban, ipari épületekben és különálló családi házakban is alkalmazhatók.
A távhővezetékekben különböző folyadékok, mint például fűtési-, hűtési közvetítőközegek, ivóvíz, HMV, élelmiszer, sőt még vegyszer is szállíthatók.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Termék kártya
[an error occurred while processing this directive]

Uponor felületfűtési és -hűtési rendszerek
9 termék

Az Uponor egészséges, energiatakarékos, praktikus padlófűtés típusokat kínál. Az allergiától szenvedők számára a padlófűtés a tökéletes fűtési rendszer, mivel alig kavarja fel a port. Az Uponor felületfűtési rendszerek által biztosított kellemes sugárzó hő közvetlenül a testre hat, anélkül hogy először a helyiség levegőjének hőmérsékletét kellene felmelegítenie. Az eredmény: azonos komfort, de 2 °C-kal alacsonyabb hőmérsékletű helyiség.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Termék kártya