Uponor raktárkészlet növelés

2014. április 11.

Rövidebb szállítási határidő, rugalmasabb ügyfél-kiszolgálás

Meghallgatva ügyfeleik kívánságát, az Uponor Épületgépészeti Kft. jelentősen megnövelte raktárkészlete mennyiségét kecskeméti raktárában.

A raktárkészlet emelkedés lehetővé tette, hogy mostantól más Kelet-Európai országokat is ellássanak erről a raktárbázisról. Remélik, hogy az eddig felmerült szállítási határidők ezáltal tovább rövidülnek, és mind rugalmasabb ügyfél-kiszolgálás valósulhat meg.

Az Uponor termékeiről a hír alatti termékképekre kattintva olvashat, amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Termék
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat

Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor  raktárkészlet  növelés