Környezetközpontú Irányítási Rendszert vezetett be a Texor Kft.

A Környezetközpontú Irányítási Rendszer alapja az ISO 14001:2015 szabvány. Ez a rendszer egy vállalat vagy szervezet irányítási rendszerének azon része, melynek szerepe azoknak a tevékenységeknek a kezelése, kézben tartása és javítása, melyek hatással vannak, vagy lehetnek a környezetre.

A környezettudatos gondolkodás jegyében a Texor Kft. 2022-ben – az 1997-óta fennálló minőségirányítási rendszere mellé – bevezette és alkalmazza a Környezetközpontú Irányítási Rendszert (KIR).

A rendszer érvényessége kiterjed a KPE gáz-, víz-, öntöző-, nyomó - és védőcsövek, a PVC csatorna-, nyomó-, lefolyó- és védőcsövek, a PP csövek, valamint a WPC termékek gyártására és forgalmazására.

A hírben szereplő termékek
Texor mikrocsövek
 
Texor mikrocsövek

A minicső, mikrocső rendeltetése a fényvezető, optikai kábel mechanikai védelme. A mikrocsövek védőcsőbe, illetve 1,5 mm falvastagság fölött földárokba, mikroárokba helyezhetőek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Texor TP-Type táblatartó oszlop
 
Texor TP-Type kordon és táblatartó oszlop

A TP-Type oszlopok és csövek a tiszta PE-ből készült termékekkel szemben nagyobb igénybevételeknek felelnek meg, erősebb mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint olyan figyelemkeltő optikai tulajdonságaik vannak, melyek jelzés és figyelmeztetés értékűek. Ideálisak alacsony elhelyezésű közúti jelzőtáblák és jelzőlámpák tartóoszlopának, mélyépítési árkok és munkaterületek kordonoszlopának, ideiglenes kerítések oszlopának, illetve külszíni védő és burokcsöveknek is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Texor elektromos kábel védőcső Texor gázcsövek Texor vízcsövek Texor csatornacsövek
 
Texor közművezetékek
4 termék

PVC csatornacsövek, KPE víznyomócső és gáznyomócső, védőcsövek valamint mini- és mikrocsövek.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...