Renson Camargue terasz árnyékoló az Archishade Kft.-től

Nagyon szeles teraszokra is kiváló

 Renson Camargue
A Renson árnyékolók speciális vízelvezető rendszerüknek köszönhetően, csapadék esetén megóvnak a beázástól és csöpögéstől, így árnyékolónk alatt minden pillanatot komfortosan, a legnagyobb kényelemben élvezhetünk. Az esővíz elvezetésre kerül akkor is, ha esőzés után a lamellákat(Algarve, Camargue esetén) kinyitjuk, mivel a lefolyó víz az alumínium profilba integrált ereszcsatornán kerül elvezetésre.
Nagyon szeles teraszok esetén, válasszuk az oldalárnyékolókkal bővíthető Camargue típust. A Renson egyedülálló Fixscreen technológiájának köszönhetően olyan zipzáras textilárnyékolókat integrálhatunk a szerkezethez, mely leengedett állapotban(üvegmező előtt), akár 130 km/h-ás szélben is helytáll az időjárásnak, a textil nem ugrik ki a helyéről, nem szakad, nem rángat, így megfelelő komfortot biztosít. A textilek ebben az esetben a szúnyogháló funkciót is betöltik a textilbefogásnak köszönhetően, így a kellemetlenkedő rovaroktól is megóvja a belső teret.

Variálhatóság egyénre szabva
A Camargue árnyékolók szerkezete önállóan, vagy különböző oldalpanelek beépítésével is kérhető. Igényekhez mérten, az alábbi megoldások választhatók:
  • Oldalárnyékoló screenek (Fixscreen), átlátszó Crystal ablakkal is kérhető
  • Üveg tolóajtó
  • Loggia panelek (fix vagy mozgatható lamellás wood, alu, screen)
  • Kombinált árnyékoló (screen + üvegtolóajtó)
A hírben szereplő termékek
Renson Camargue elforgatható lamellás pergolarendszer
 
Renson Camargue elforgatható lamellás pergolarendszer

A legsokoldalúbb újgenerációs, 150°-ban elforgatható lamellás pergolarendszer, köszönhetően a végtelen variálási lehetőségeinek, bővíthetőségének és kiegészítő opcióinak. Az összes elem, elektromos kábelezés és a speciális vízelvezetés integráltan lett kialakítva, így rendkívül esztétikus. Lehetőség van az oszlopok áthelyezésére is. Az árnyékoló homlokzatra építve, vagy önálló szerkezetként is telepíthető.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...