proidea.hu online termékinformációs katalógus

Szerviz szolgáltatások a record Ajtó-automatizálási Kft.-től


2019. március 06.

A hosszú távú kifogástalan működésért a record több, mint 500 automata ajtó karbantartását végzi a Tesco-nál

record szerviz szolgáltatások

A Tesconál több, mint 200 helyszínen több, mint 500 automata ajtó karbantartását végzi a record, márkától függetlenül. Kezdetben alkalmi karbantartást rendeltek, alkalmanként néhány ajtóra. Azonban 2013-ban élettartam garanciás szerződésre váltottak, mert ekkora igénybevétel mellett számukra ez bizonyult az optimális megoldásnak.

Mielőtt döntést hozunk érdemes megnézni milyen lehetőségek közül választhatunk, ha automata ajtó javításról, karbantartásról van szó. Ehhez készítette el a record a szerviztevékenységüket összefoglaló anyagát, melyet cégoldalukon céganyagaik között találhatnak az érdeklődők.

Megújult blogukat is érdemes figyelemmel kísérni, mert olyan témákhoz találnak hasznos információt az érdeklődők, mint például: hogyan kell bejelenteni az ajtó meghibásodását, és mit tehetünk annak megelőzése érdekében.

record szerviz szolgáltatások

Ha a record Szerviz szolgáltatásokról további információt szeretne kérni a record Ajtó-automatizálási Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári u. 56.
Fax: +36 24 515 392
Mobil: +36 30 444 8887
E-mail:
Web: www.record.hu
Bíró Ádám
műszaki tanácsadó, értékesítő +36 70 419 6595
Weisz Dalma
ügyintéző +36 30 444 8887
   
A record automata ajtók éppúgy használhatók magán- és középületek, szállodák, üzletek, bankok, repterek, pályaudvarok gyógyszertárak kis és nagy forgalmú bejárataként, mint belső tereket elválasztó átjárókban, kórházakban folyosói elválasztó és műtőajtókhoz, hűtőterekhez. Valamint még rengeteg olyan helyen, ahol valamilyen oknál fogva nehézkes az ajtók kézi használata, ám az elegancia megjelenése lényeges, illetve fontos, hogy az ajtók – az emberek áthaladása után – mindenképpen visszazáródjanak.
Kulcsszavak:  record  ajtó  szerviz  szolgáltatás  automata  ajtó  tesco  karbantartás