RAVATHERM XPS hőszigetelés környezettudatosan, energiatudatosan

Idén is jelesre vizsgázott a RAVATHERM Hungary Kft. mind az ISO 14001, mind az ISO 50001 ellenőrzések során

A RAVATHERM Hungary Kft. indulása óta elhivatott a környezettudatosság és energiafelhasználás terén. Számukra fontos, hogy termékeik energiatudatosan, minél környezetbarátabb módon készüljenek, és ezáltal hozzájáruljanak a globális szén-dioxid kibocsátás csökkenéséhez.
Az MSZ EN ISO 14001 szabvány szerinti Környezetirányítási Rendszerét 2014-ben építette ki a cég, mely kiterjed a RAVATHERM Hungary Kft. tevékenységi köre által meghatározott termékek, szolgáltatások környezeti hatásainak szabályozására, majd 2016 őszén az ISO 50001 szabvány szerinti Energiairányítási Rendszer is bevezetésre került, így még kiemeltebb figyelem jut az energiagazdálkodásra is. A cég által gyártott, kiváló minőségű RAVATHERM XPS zártcellás polisztirolhab hőszigetelések beépítés után, használatban mutatják meg igazi erejüket. Az évtizedek során több tonnányi szén-dioxid keletkezését gátolják meg az épületek használatához biztosított hővédelemmel.

A RAVATHERM Hungary Kft. évek óta rendületlenül azon munkálkodik, hogy fejlessze azon folyamatait, melyekben optimalizálni tudják erőforrásaik felhasználását, a hulladék minimalizálását, a tevékenységük során használt anyagok környezettudatos kezelését és újrahasznosítási lehetőségeit egyaránt. Ezen felül elvárják mind a munkatársaiktól, mind alvállalkozóiktól, hogy betartsák az erre vonatkozó előírásaikat és tevékenységük során rendszeresen felülvizsgálják ezen előírások betartását.

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is sor került az ISO szabványokban rögzített külső minősítő fél által végrehajtott ellenőrzésekre, melynek során az ISO 14001 minősítésük a szabvány 2015. évi módosításainak és előírásainak figyelembe vételével a következő 3 éves időszakra vonatkozóan megújult. Az auditorok 2016 után 2017-ben is megállapították, hogy köszönhetően a folyamatos felülvizsgálatoknak és a szabályok betartásának, RAVATHERM Hungary Kft. gyára és termékei megfelelnek minden egyes általuk támasztott energiairányítási és környezetirányítási kritériumnak, így a továbbiakban is magas színvonalon, az ISO szabványrendszer keretein belül a környezetünket védve folytathatják termelő-tevékenységüket.
A RAVATHERM Hungary Kft. tanúsítványai az alábbi linkekről letölthetőek:
ISO 14001
ISO 50001

A RAVATHERM XPS hőszigetelések letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a RAVATHERM Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

RAVATHERM XPS 300 WB hőszigetelés RAVATHERM XPS 300 SL hőszigetelés	RAVATHERM XPS 300 ST hőszigetelés RAVATHERM XPS 500 SL hőszigetelés
 
RAVATHERM XPS hőszigetelés
5 termék

A kék színű RAVATHERM XPS hőszigetelő lemezek lehetővé teszik az olyan különleges igénybevételű épületrészek hőszigetelését, mint az épületlábazatok, lapostetők, pincefalak, ipari padlók, homlokzatok. Az XPS (extrudált polisztirolhab) egy olyan homogén, zártcellás anyagszerkezetű hőszigetelés, mely kiváló hőszigetelő képessége mellett vízálló, sőt nagy nyomószilárdságának köszönhetően ellenáll az állandó, több tonnás fizikai terhelésnek is.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

A RAVATHERM Hungary Kft. ISO 50001 energiapolitikája
A RAVATHERM Hungary Kft. ISO 50001 energiapolitikája
Avagy hogyan lesz még "zöldebb" a RAVATHERM XPS hőszigetelés
A RAVATHERM Hungary Kft. ISO 50001 energiapolitikája

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...