Új hajlító edzőkemence a Rákosy Glass Kft.-nél

Új hajlító edzőkemence a Rákosy Glass Kft.-nél

A hajlított üveg gyártása még soha nem volt ilyen egyszerű

Minden eddiginél nagyobb gyárthatósági mérethatárokkal és megnőtt kapacitással várják kedves ügyfeleiket a Rákosy Glass Kft.-nél. A cég legújabb beruházása egy új, NorthGlass típusú üvegipari edzőkemence beszerzése volt. Az új berendezés hosszú előkészítő folyamat és több hónap összeszerelési munkálatai után szeptemberben lett üzembe helyezve. A beállítások és a speciális finomhangolások elvégzése után a hazánkban és Közép-Európában is egyedülálló berendezés megkezdte működését.

Rákosy Glass új hajlító edzőkemence
Új hajlító edzőkemence a Rákosy Glass Kft.-nél

A Rákosy Glass Kft. nemrég üzembe állított új edzőkemencéje révén képes a legmagasabb minőséget képviselő edzett hajlított (ESG) üveg előállítására. A legmodernebb hőkezelési technológiák ideális kombinációjának köszönhetően a náluk készülő edzett hajlított üvegek amellett, hogy tökéletesen biztonságosak, garantálják a maximális – és minden esetben azonos – esztétikai minőséget.

A vadonatúj berendezés az állandó magas színvonalat rendkívül nagy befogadó kapacitás mellett biztosítja. Ennek köszönhető, hogy rövid határidővel tudnak kiváló minőségben edzett hajlított üveget gyártani, nagy mennyiségben is. Precízen tudják kivitelezni a hajlítást az egészen kis ívektől kezdve a nagyobb, enyhe ívekig. A tűpontos hajlítási eljárás után a tökéletes, akár többrétegű, hőszigetelő- vagy fűtő hőszigetelő kivitelű edzett hajlított laminált (ESG VSG) üveg összeállítása egyszerűen és gyorsan történik.

Rákosy Glass új hajlító edzőkemence
Új hajlító edzőkemence a Rákosy Glass Kft.-nél

Megszűnnek a korlátok – kinyílik a világ

A Rákosy Glass Kft.-nél fontosnak tartják, hogy kiváló minőségben dolgozzanak, és folyamatos fejlesztésekkel egyre magasabb minőséget biztosítsanak ügyfeleiknek. Új berendezésükkel igény szerint edzett (ESG) és előfeszített (TVG) üvegek előállítására is lehetőség van.

A kiemelkedő hatékonyság és kiváló minőségű termékek gyártása mellett lenyűgöző méretek jellemzik a Rákosy Glass Kft. új, NorthGlass típusú berendezését. Az üvegipari edzőkemence lehetővé teszi akár közel 18 m² táblaméretű üvegek hőkezelését is. Az általuk biztosított gyárthatósági méretek mellett ön kompromisszumok nélkül valósíthatja meg elképzeléseit.

A hírben szereplő termékek

Rákosy Glass hajlított építőipari üvegek
 
Rákosy Glass hajlított építőipari üvegek

A Rákosy Üveg által alkalmazott hajlítási eljárás lehetőséget teremt mind a különleges görbületű, mind az igen nagyméretű építőipari hajlított üvegek előállítására, optikailag kifogástalan kivitelben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...