Polieri Orion Tech 250 betonkeverő - kicsi, de erős

A Polieri Orion Tech 250 betonkeverő nem igényel karbantartást és zsírozást

Polieri Orion Tech betonkeverő gép
Polieri Orion Tech betonkeverő gép

A Polieri Orion Tech gépcsalád tagjai tökéletes választások kis mennyiségű beton keveréséhez. A Polieri Orion Tech legkisebb betonkeverő tagjának dobkapacitása 140 liter, míg a legnagyobb típus 450 literes dobbal rendelkezik.

A Polieri Orion Tech 250 technikai paraméterei:
  • Villanymotor teljesítménye: 230 V, 1,1 kW
  • Doboforgatás módja: önzáró hajtómű segítségével nagy kézi erő nélkül
  • Keverő dob kapacitása: 200 l
  • Percenkénti dob fordulat: 24 fordulat/perc
  • Hosszúság: 1440 mm
  • Szélesség: 900 mm
  • Magasság: 1380 mm
  • Súly: 155 kg
A Polieri Orion Tech 250 a család második legkisebb tagja, mely 200 literes dobbal rendelkezik, a benne lévő keverőlapátok elhelyezése tökéletes homogén keverést tesz lehetővé. A dob dőlésszögét egyszerűen megváltoztathatjuk az önzáró csigahajtóműnek köszönhetően. Habarcs és beton keveréséhez egyaránt alkalmas. Kialakításának köszönhetően nem szükséges nagy erőkifejtés, könnyen, gyorsan dolgozhatunk vele, bármi egyéb kitámasztó használata szükségtelen. Az acél keverődob és a minőségi alapanyagok garantálják, hogy sokáig segítsék munkánkat. Minden mozgó része teljesen zárt, hozzájárulva a hosszú és hasznos élettartamhoz.

Tekintse meg Polieri Orion Tech 250 betonkeverőt munka közben:A Polieri Tech betonkeverő nem igényel nagy karbantartást, elegendő a napi használat utáni dobtisztítás a megfelelő működés érdekében. Más gépektől eltérően ennek a típusnak nincs szüksége zsírozásra, vagy egyéb kenőanyag felvitelére, amelyek később melegágyai lehetnének a szennyeződések felgyülemlésének.

A Polieri Orion Tech 250 betonkeverő műszaki adataiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Turbosol Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Polieri Orion Tech 250 betonkeverő
 
Polieri Orion Tech 250 betonkeverő

Csendes, különlegesen alkalmas kis mennyiségű habarcs és beton keveréséhez optimális minőséggel. A hajtóműves keverő kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé. Elektromos, egy és háromfázisú motor hőkioldó kapcsolóval. Öntött szerkezetű acél keverődob, a keverő lapátok elhelyezése homogén és gyors keverést tesz lehetővé. A gép megfelel az uniós normáknak és rendelkezik CEE minősítéssel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...