MOFÉM Multi-Box falsík alatti csaptelep csatlakozási rendszer

Alkalmas a hozzá kifejlesztett keramikus, termosztatikus és elektromos csaptelep egységek fogadására

Elegáns megoldás, ha egy fürdőszobában olyan fal alatti rendszer van kiépítve, ahol csak a kezelő elemek vannak a falon kívül. Kevesebb a tisztítandó felület, nagyobb a hely a felhasználónak és vandálbiztosabb a megoldás. E rendszer kiépítése egy előre megtervezett csőrendszerrel és könnyen szerelhető, magas minőségű zárt egységgel lehetséges, ami magába foglalja a csaptelep házat.

A Magyar Termék Nagydíj-nyertes Multi-Box egy falsík alatti csaptelep csatlakozási rendszer, mely alkalmas a hozzá kifejlesztett keramikus, termosztatikus és elektromos vezérlőegységgel működtetett csaptelep egységek fogadására. Ennek a megoldásnak az előnye, hogy a különböző egységek nagyobb számú standard komponensekből építhető fel. Az a lehetőség, hogy többféle vezérlés fogadására alkalmas rendszerről van szó, nagyfokú választási szabadságot biztosít a felhasználók számára. Így a kivitelezés után is bármikor dönthet arról a felhasználó, hogy milyen rendszerrel működő csaptelepet szeretne használni. Akár több év használat után is megváltoztathatja csaptelepét.

MOFÉM Multi-Box süllyesztett csaptelep rendszer
MOFÉM Multi-Box süllyesztett csaptelep rendszer


A falszerkezetek eltérő anyaga befolyásolja a beépítési technológiát. Például: gyakori probléma téglafalba történő beépítés esetén, hogy a kivéséssel egyenletes falsík nem alakítható ki. További probléma, hogy az eltérő falszerkezetek idáig eltérő rögzítési megoldásokat igényeltek. A forradalmian új rögzítési és állítási rendszernek köszönhetően a Multi-Box nem csak gyorsan és kevesebb munka ráfordítással építhető be a különféle falszerkezetekbe, hanem igen pontos kivitelezést tesz lehetővé, és egyetlen rögzítési és állítási rendszerrel válik alkalmassá valamennyi falszerkezetben történő beépítésre.

A MOFÉM Multi-Box süllyesztett csaptelep rendszer letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

MOFÉM Multi-Box süllyesztett csaptelep rendszer
 
MOFÉM Multi-Box süllyesztett csaptelep rendszer

A MOFÉM Multi-Box rendszernél a falon kívüli egységet elég csak akkor beszerelni, amikor már kész van a fürdőszoba, mert a Multi-Box rendszert nyomás alá lehet helyezni az átöblítő elemnek köszönhetően.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...