Újabb országos elismerést nyert a KRL

MagyarBrands díj „kiváló üzleti márka” kategóriában

Az ipari fázisjavítás specialistája idén első alkalommal részesült a MagyarBrands díjban, „kiváló üzleti márka” kategóriában. A MagyarBrands program immáron tizedik éve díjazza a legeredményesebb magyar márkákat. Az elmúlt évtized azt bizonyította, hogy a díj iránymutatóként szolgál a fogyasztók számára, hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntéseket segíti.

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy elnyertük ezt a rangos kitüntetést. Kollégáinkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy szolgáltatásainkat a lehető legmagasabb színvonalon biztosítsuk ügyfeleink számára” – hangsúlyozta Kropkó László, tulajdonos-ügyvezető. „Az európai és hazai energiaszektorban lezajló jelentős változások következtében a villamosenergia-ipar is komoly átalakuláson megy keresztül. A megújuló energiaforrások térhódítása és rendszerbe integrálása, valamint az energiahatékonyság növelése megköveteli a megfelelő villamosenergia-minőség garantálását, amelyhez elengedhetetlen a felharmonikus szűrő berendezések alkalmazása. Fázisjavító berendezéseink segítik az energiahatékonyság erősítését, valamint az energiaköltségek csökkentését.”

KRL Kontrol Kft. MagyarBrands oklevele, 2019
KRL Kontrol Kft. - MagyarBrands oklevél 2019

A KRL Kontrol Kft. 1993-as alapítása óta Magyarországon piacvezető az ipari fázisjavítás területén. A 100%-os magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás maximális felkészültséggel áll az energiaipar mindenkori kihívásai előtt. A KRL többszörös Magyar Termék Nagydíjas (2010 és 2015) és 2019-ben Érték és Minőség Nagydíjat nyert fázisjavító berendezései, valamint a villamosenergia minőségét javítani hivatott szűrő berendezései hozzájárulnak a nagyipari fogyasztók folyamatos és zavartalan villamosenergia ellátásához, továbbá az energiaköltségek csökkentéséhez.

A hírben szereplő termékek

RT típusú fázisjavító berendezés FS típusú fázisjavító berendezés FO típusú fojtott fázisjavító berendezés FOT típusú fojtott tirisztoros fázisjavító berendezés
 
KRL Kontrol fázisjavító berendezések
9 termék

A KRL Kontrol széleskörű választékot nyújt fázisjavító berendezésekből figyelembe véve a legkülönbözőbb üzemi körülményeket:
- a hálózat szennyezettsége áram és feszültség harmonikusokkal (sima, vagy fojtótekerccsel ellátott berendezés);
- meddőteljesítmény változásának gyorsasága (mágneskapcsolós, vagy tirisztoros fokozatkapcsolású berendezés);
- induktív vagy kapacitív meddőteljesítményt (esetleg mindkettőt) kell e kompenzálni (kondenzátoros, söntfojtós, vagy vegyes kialakítású berendezés);
- környezeti hatások, környezeti hőmérséklet (beltéri, kültéri kivitel, vagy megerősített kondenzátorokkal épített berendezés).

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...