proidea.hu online termékinformációs katalógus

Kreatív PR Prizma: ezüst díjat nyert a "Te mire költenéd a rezsit?" kampány


2014. december 05.

Szakmai elismerés a Knauf Insulation és Build-Communication Kft. kampányáért

Három fődíj, 16 dobogós helyezés és két különdíj talált gazdára november 20-án este a Prizma Kreatív PR Díj átadóján. Ezek közül egyet, egy ezüst díjat, a Build-Communication Kft. a Knauf Insulation "Te mire költenéd a rezsit?" kampányukért, a PR szakma legrangosabb versenyén, a Kreatív Prizmán, a legnépszerűbb, PR vezért integrált kampányok kategóriában pályázótársukkal, a Premier Kommunikációs Irodával közösen vehettek át.

Amire emellett nagyon büszkék, hogy a Knauf Insulation nyerte el a versenyben az Év Megbízója címet is, amelyet a zsűri azért a példamutató kockázatvállalásért ítélt a cégnek, amellyel a terméke felhasználásával vezetett kísérlet és annak nyílt kommunikációja mellett döntött.

A versenyre lezárt projektekkel lehetett nevezni, a PR vezérelt integrált kampány kategóriába több mint 14 pályázat érkezett, ebből 7 került rövidlistára s végül 2 projektet, köztük az ő kampányukat ítéltek dobogósnak.

Az első, valós körülmények között lebonyolított energia- és rezsi-megtakarító összehasonlító kísérletről, annak eredményeiről és a köré szervezett kommunikációs kampányról további információ itt.
Ha a "Te mire költenéd a rezsit?" programról további információt szeretne kérni a Knauf Insulation vagy a Build-Communication Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: +36 23 889 844
Fax: +36 23 889 845
E-mail:
Web: www.knaufinsulation.hu
   
   
   
   
   
Mint a Knauf csoport része a Knauf Insulation a világon az egyik leginkább elismert és fejlődő szigetelőanyagot gyártó cég. A vállalat széles választékban gyárt szigetelő anyagokat, lakossági építésekhez és felújításokhoz, kereskedelmi és ipari épületekhez, hogy azok megnövekedett hő- és hangszigetelési igényeit is kielégítse.
Márkanevek: Heraklith®, ECOSE®
Székhely: H-2040 Budaörs, Szabadság út 117. A épület, fsz. 6.
Telefon: +36 23 611 028
Fax: +36 23 611 029
E-mail:
Web: www.buildmarketing.hu
   
   
   
   
   
Hatékonyan működő kis cég lelkes munkatársakkal, kiterjedt kapcsolatrendszer a marketing szakmában és az építőiparban, jelentős gyakorlat a különböző kommunikációs projektek megtervezésében és kivitelezésében.
Hír
Lezárult az első, valós körülmények között végzett épület energiahatékonysági összehasonlító program
2014.05.16    
Knauf Insulation referencia ház program - épületfizikai kérdések szakembereknek
2014.02.27    
Knauf Insulation referencia ház program - padlásfödém rétegrend vizsgálata
2014.01.30    
Knauf Insulation referencia ház program - padlásfödém hőszigetelése
2013.12.17    
Két Hajdú-Bihar megyei család a rezsi-megtakarító kísérletben
2013.07.15    
Kulcsszavak:  prizma  PR  díj  knauf  insulation  build-communication