Construma 2021 díjas a KREA K2+ béléscső rendszer

Évről évre a Construma kiállítás szervezői egy szakmai zsűri segítségével eldöntik, hogy a kiállított építőipari termékek közül melyiket tartják a leginnovatívabbnak.

A 2021-es évben a Magyar Kéménygyártó Kft. nagyon neves gyártók (Wienerberger, Weitzer) társaságában – egyedüli magyarként – a saját fejlesztésű KREA K2+ gyűjtőkémény bélelő rendszerével elnyerte a Construma 2021 díjat.

A KREA K2+ béléscső rendszer Construma díjas 2021-ben
A KREA K2+ béléscső rendszer Construma díjas 2021-ben

A Magyar Kéménygyártó Kft. által gyártott KREA K2+ kéményrendszer már 2017 óta van jelen a piacon. A kondenzációs és „turbós” kazánok szimultán működését elősegítő béléscső rendszer folyamatos fejlesztéssel, vevői és kivitelezői igények figyelembevételével érte el a termék mostani formáját. Az új építésű házakhoz tervezett kéményrendszer, amely szintén Construma díjat nyert 2015-ben, nem nyújtott megoldást a már meglévő kémények problémáira, így a meglévő tapasztalatokkal és új ismeretek szerzésével tervezték meg a KREA K2+ rendszert. Ezzel a régi épületek fűtése a jelen szabályainak és biztonsági előírásainak megfelelően működhet. Mindezt megfizethető áron és rövid, akár egy napos határidő alatt nyújtja a Magyar Kéménygyártó Kft. ügyfeleinek.

A hírben szereplő termékek
KREA K2+ gyűjtőkéményrendszer társasházi kéményrendszerek felújításához
 
KREA K2+ gyűjtőkéményrendszer társasházi kéményrendszerek felújításához

A K2+ gyűjtőkéményrendszer a régi (gravitációs) gyűjtőkémények, túlnyomásos, kondenzációs gyűjtőkéménnyé való átalakítását oldja meg. Ez az eljárás nem csak azoknak a társasházak ajánlott, ahol a fűtéskorszerűsítés amúgy is napirenden van, hanem azoknak is, akik szeretnének gázköltséget csökkenteni, és hajlandóak értéknövelő beruházást végrehajtani. A gázkészülékek forgalmazására vonatkozó 65/2011 sz. Kormányrendelet értelmében, ha gázkészülék csere válik szükségessé olyan társasházaknál, ahol több gázkészülék egy közös gyűjtőkéményre van kötve, az új (kondenzációs) készülék nem lesz ráköthető a régi gyűjtőkéményre.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...