Új cégnév, új arculat - megújult a Kaba Zrt.

Egységes nemzetközi megjelenés, intenzívebb márka image építés, hatékonyabb kommunikáció

2015. május 1-től megváltozott a cég neve Kaba Elzett Zrt-ről, Kaba Biztonságtechnikai Zrt-re, röviden Kaba Zrt-re. A névváltozással a Kaba cégcsoporton belüli egységes nemzetközi megjelenést szeretnék erősíteni, intenzívebb márka image építést és hatékonyabb kommunikációt kívánnak megvalósítani. Ez a változás csak a cégnevet érinti, azaz a vállalat meglévő márkái természetesen változatlanul megmaradnak a termékkínálatban, mind az ELZETT, a GEGE, a SILCA, a KABA, a MAS, a MAUER és a LAGARD márka.
Galéria

A megújulást egy új, friss Kaba arculattal és vizuális márkakommunikációs megjelenéssel is szeretnék hangsúlyozni. Új színek, új formák és új képek jelennek meg a katalógusokban, a termékismertetőkön és a honlapon is, jelezvén, hogy friss erővel töltik fel a vállalcsoportot és a partnerekkel történő sikeres együttműködést.

Az új design tükrözi a vállalati értékeket, a megbízhatóságot és a tradíciót a biztonságtechnika területén, de egyben megmutatja a Kaba csoport elkötelezettségét az innováció, a csúcsminőség és a stílusos megjelenés mellett. Éppen ezeket az értékeket szeretnék hangsúlyozni a "Beyond Security" címkével, amely álladó kísérője lesz a Kaba logonak.

Az új cégnévvel a honlap címe is változik. Az új honlap a hu.kaba.com címen tekinthető meg, illetve a régi www.kaba-elzett.hu és www.elzett.hu címeken is az marad elérhető.

Ismerje meg az új Kaba arculatot: http://www.kaba.com/en/kaba/317102/kaba-brand.html
 

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...