A JUB Kft. az idei évben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

A JUB Kft. az idei évben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

A 2022-ben 30 éves fennállását ünneplő JUB Kft. meghatározó szereplője a magyarországi festék és hőszigetelő piacnak 

A JUB Kft. az idei évben exkluzív ajánlatokkal és meglepetésekkel mond köszönetet a vásárlók megtisztelő bizalmáért, hűségéért, az elmúlt varázslatos 30 évért.

Az évforduló alkalmából két sikertermékük, a JUPOL Classic 15l és a NIVELIN Diszperziós glett 25kg a következő hónapokban extra tartalommal kerül forgalomba:

  • NIVELIN diszperziós glett 25 kg + 1 kg ajándékba
  • JUPOL Classic 15 l + 1 l ajándékba
A JUB Kft. az idei évben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját
A JUB Kft. az idei évben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

Az akciós termékek elérhetők az üzletekben, ameddig a készlet tart!

Cégtörténet:

A JUB Kft. 1992-ben nyitotta meg első telephelyét Celldömölkön, majd 2003-ban Törökbálinton, melyet azóta több száz viszonteladói pont követett. Több mint 500 kiváló minőségű, saját gyártású termékkel hódították meg a vásárlók szívét országszerte. A kezdeti festékek, glettanyagok, hidegburkolati segédanyagok forgalmazását 2012-ben követte a homlokzati üzletág bevezetése saját gyártású polisztirolokkal. Az elmúlt évek sikerterméke a készrekevert glett termékcsaládjuk, amelyek elterjedésével gyökeres változásokon megy keresztül a hazai beltéri glettek piaca.

Jumix színkeverő rendszerük 2015-ben teljesen megújult a Favourite Feelings színkártya bevezetésével, mellyel 515 új színnel kedveskedtek vásárlóiknak. Mára 85 ponton van Jumix színkeverési lehetőség országszerte.
2022-ben a Favourite Feelings színkártya választéka további 80 pasztell árnyalattal bővül.

Legismertebb és legelterjedtebb márkaneveik: JUPOL, JUBIZOL, NIVELIN, JUBIN, HYDROSOL, JUMIX. Folyamatosan dolgoznak azon, hogy a kiváló minőség megtartása mellett áraik is versenyképesek legyenek.Termékeik 99%-a egészség- és környezetbarát.

2021-ben a JUB Csoport a japán székhelyű Nippon Paint Group részévé vált, amely a világ negyedik legnagyobb, Ázsiában pedig a legnagyobb festékgyártó. Pénzügyi erejével, technológiai megoldásaival és méretgazdaságosságával a Nippon Paint Group tovább fogja gyorsítani a JUB Csoport jövőbeli növekedését és fejlődését. A Nippon Paint Group a JUB Csoportban egy folyamatosan növekvő céget lát, amely lehetőséget biztosít egy regionális platform kialakítására, amelynek segítségével tovább terjeszkedhet Közép- és Kelet Európa piacai felé. A Nippon Paint Group védnöksége alatt a JUB teljes autonómiára és független növekedésre lesz képes, ugyanakkor élvezheti a Nippon Paint Group globális piaci hozzáférését, technológiáit, kapacitását és kiterjedt tőkeforrásait.

A JUB Csoportnál tudatában vannak annak, hogy a hosszú távú pénzügyi siker függ a vevőkkel kialakított partnerkapcsolatoktól, valamint az alkalmazottaikkal és a környezettel szembeni társadalmi felelősségüktől. Fejlesztésük ezért nemcsak a belső változásokra fókuszál, hanem az állandó piaci változásokra is.

A szilárd növekedés a hatékonyságban minden üzleti folyamat tökéletesítésén, racionalizálásán és automatizálásán keresztül fontos kihívás marad a JUB Csoport számára.

A JUB Kft. történetének idővonala:

A JUB Kft. az idei évben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját
A JUB Kft. az idei évben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...