Készüljön fel a télre, tartsa karban fűtési rendszerét az IMI International Kft. segítségével

Útmutató és javasolt termékek a szezonkezdés előtti hatékony ellenőrzésekhez

A fűtési rendszer téli igényeinek tudatában, valamint a már ismert meghibásodások elhárításával, váratlan beavatkozásoktól mentes fűtési szezonra számíthat. Töltse le az IMI International Kft. útmutatóját, amely segítségével Ön, illetve karbantartó szakembere segíthet abban, hogy fűtési rendszere hatékonyan és gazdaságos üzemeljen.

Néhány gyors emlékeztető a nem ellenőrzött fűtési rendszer lehetséges következményeiről:
  • A nem megfelelő nyomásviszonyok szivárgást és korróziót okozhatnak, valamint jelentősen csökkentik a fűtési rendszer teljesítményét és élettartamát.
  • A lerakódott iszap olyan meghibásodást okozhat, ami akár a kazán vagy a szivattyú cseréjét is maga után vonhatja, de alapesetben is akár 5%-kal csökkentheti a rendszer hatékonyságát.
  • Ellenőrizze a 10-15 évnél régebbi termosztátfejeket, melyek rendellenes működés esetén akár 7%-os hatékonyság csökkenést is eredményezhetnek.
Töltse le most az útmutatót:
Útmutató a fűtési rendszer szezon előtti ellenőrzéséhez
Útmutató a fűtési rendszer szezon előtti ellenőrzéséhez


Az alábbi termékek műszaki adatlapját letöltheti, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben bővebb információt szeretne kérni az IMI International Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

Halo termosztatikus fej DX termosztatikus fej Eclipse F termosztatikus radiátorszelep térfogatáram szabályozással Calypso exact előbeállítható termosztatikus szelep
 
IMI Heimeier fűtőtest szerelvények
7 termék

A Heimeier termosztatikus szelepkínálatában megtalálható több mint 120 különböző termosztatikus szeleptest, amelyekre több mint 40 különböző termosztatikus fej csatlakoztatható. Ezen kívül szelepmozgatók, szobatermosztátok, speciális szerelvények, szabályozó szelepek és elzáró szelepek széles választékát kínálják annak érdekében, hogy majdnem minden helyzetre legyen megoldásunk.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
IMI Pneumatex Zeparo Cyclone légtelenítők és leválasztók
 
IMI Pneumatex Zeparo Cyclone iszap és magnetit leválasztók

Átfogó termékválaszték az iszap és a magnetit leválasztására hűtési és fűtési rendszerekben. Az alkalmazási lehetőségek sokfélesége, valamint a moduláris felépítés egyedülálló. Az új ciklon technológia új szintre emeli az iszapleválasztás hatékonyságát.

CAD
BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...