HAJDU sikerek a Hungarotherm 2017 kiállításon

Az egyhelyiséges szellőztető berendezés elnyerte a Hungarotherm újdonság díját

Kettős elismerést szerzett a budapesti Construma kiállításon a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. A 2017. április 5-9. között rendezett eseményen az idén 65. születésnapját ünneplő HAJDU Zrt. az egyhelyiséges hővisszanyerő szellőztető berendezésével (rekuperátor) elnyerte a Hungarotherm újdonság díját, amelyet Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium miniszterhelyettese és Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója adott át a megnyitón. A díjátadáson elhangzott, hogy az értékelés során figyelembe vették a technikai újdonságot, az energiatakarékosságot, a műszaki és használati értéket, a szerelőbarát technikát, az esztétikus megjelenést, a szervizhálózat országos lefedettségét és a minőségi előírásokat.

A másik elismerést a HAJDU Zrt. pavilonja szerezte: újságírókból álló független zsűri a legszebb nagy pavilon díjat a téglási gyár standjának ítélte.
Galéria
A legfontosabb hazai kiállításon a HAJDU Zrt. hét új termékkel vett részt. Az érdeklődők megismerhették az új típusú forróvíztárolókat, amelyek között vannak elektromos rétegfűtéses-, elektromos duplatartályos-, hőszivattyús forróvíztárolók, nagy űrtartalmú puffertárolók, és az egyhelyiséges szellőztető berendezés. A készülékek kereskedelmi forgalomba hozatala ütemezetten, folyamatosan történik a későbbiekben.

A látogatóknak nem csak a HAJDU termékei és standja tetszett, hanem az is, hogy kellemes élőzene szórakoztatta az érdeklődőket, ezzel is egyedi megjelenést kölcsönözve a standnak.

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. termékeiről bővebben olvashat, ha a hír alatti céglogóra kattint.

Kapcsolódó hírek

HAJDU - megújuló energiával
Iparilag formatervezett esztétikus megjelenés, személyre szabható működés és megbízhatóság
HAJDU - megújuló energiával

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...