proidea.hu online termékinformációs katalógus

HAJDU sikerek a Hungarotherm 2017 kiállításon


2017. április 28.

Az egyhelyiséges szellőztető berendezés elnyerte a Hungarotherm újdonság díját

Kettős elismerést szerzett a budapesti Construma kiállításon a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. A 2017. április 5-9. között rendezett eseményen az idén 65. születésnapját ünneplő HAJDU Zrt. az egyhelyiséges hővisszanyerő szellőztető berendezésével (rekuperátor) elnyerte a Hungarotherm újdonság díját, amelyet Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium miniszterhelyettese és Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója adott át a megnyitón. A díjátadáson elhangzott, hogy az értékelés során figyelembe vették a technikai újdonságot, az energiatakarékosságot, a műszaki és használati értéket, a szerelőbarát technikát, az esztétikus megjelenést, a szervizhálózat országos lefedettségét és a minőségi előírásokat.

A másik elismerést a HAJDU Zrt. pavilonja szerezte: újságírókból álló független zsűri a legszebb nagy pavilon díjat a téglási gyár standjának ítélte.
A legfontosabb hazai kiállításon a HAJDU Zrt. hét új termékkel vett részt. Az érdeklődők megismerhették az új típusú forróvíztárolókat, amelyek között vannak elektromos rétegfűtéses-, elektromos duplatartályos-, hőszivattyús forróvíztárolók, nagy űrtartalmú puffertárolók, és az egyhelyiséges szellőztető berendezés. A készülékek kereskedelmi forgalomba hozatala ütemezetten, folyamatosan történik a későbbiekben.

A látogatóknak nem csak a HAJDU termékei és standja tetszett, hanem az is, hogy kellemes élőzene szórakoztatta az érdeklődőket, ezzel is egyedi megjelenést kölcsönözve a standnak.

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. termékeiről bővebben olvashat, ha a hír alatti céglogóra kattint.
 

Cég
Székhely: H-4243 Téglás, külterület Hrsz: 0135/9
Telefon: +36 52 582 700
Fax: +36 52 384 126
E-mail:
Web: www.hajdurt.hu
Misinkó Sándor
megújuló energia üzletágvezető  
   
   
   
A Hajdúsági Iparművek 1952-ben alakult. Háztartási készülékeket 1957-től gyártanak, fokozatosan bővülő típusválaszték és növekvő export mellett. Saját fejlesztésű és licencvásárlással honosított gyártmányokkal, valamint az ehhez tartozó géppark kialakításával a 80-as évekre létrehoztak egy közepes méretű iparvállalatot. Cégük 1993-ban átalakult részvénytársasággá. Vállalatuk legfontosabb termékcsoportjai a hőtechnikai háztartási készülékek (forróvíztárolók, vízmelegítők), a szolár fűtési rendszerek és a motoros háztartási készülékek (mosógépek, centrifugák).
Márkanevek: HAJDU, Aquastic
Hír
HAJDU - megújuló energiával
2017.03.24    
Kulcsszavak:  HAJDU  Hungarotherm  2017  újdonság  díj  egyhelyiséges  hővisszanyerő  szellőztető  berendezés  rekuperátor  forróvíztároló  puffertároló  megújuló  energia  energiahatékony