HAJDU - megújuló energiával

Iparilag formatervezett esztétikus megjelenés, személyre szabható működés és megbízhatóság

Legtöbbünknek a HAJDU hallatán az "elpusztíthatatlan" Energomat automata mosógép típus jut eszébe, melyek közül még a gyártás után negyven évvel is találhatunk működőképes darabot. A HAJDU Zrt. régre visszanyúló üzletpolitikája szembe megy a fogyasztói társadalom elveivel, a megfizethető megbízhatóságot célozza meg. A HAJDU termékek mindamellett, hogy energetikailag jól teljesítenek, tartósak, javíthatók, hosszútávon gazdaságosan üzemeltethetők. Az élettartamuk során az alkatrészellátást és a szervizpartnereket országszerte biztosítják. Tudják, hogy a termékek ökológiai lábnyomába a legyártáshoz szükséges erőforrások is beletartoznak.
A HAJDU Zrt. elektromos forróvíztárolókat a hatvanas évektől gyárt. Az évek során szerzett gyártási tapasztalat lehetővé teszi, hogy ne csak a magyar piacra termeljenek, termelésük felét exportálják.
Az ezredforduló után kiszélesítették a termékpalettájukat. Az elektromos bojlerek mellett megjelentek a nagy térfogatú zománcozott, üres és csőkígyós melegvíztárolók, a fűtési melegvíztárolók, kondenzációs gázkazánok, napkollektorok, szilárd tüzelésű kazánok, hőszivattyús melegvíztárolók. Így elérték, hogy egy hőközpont fő berendezései kiválaszthatók a HAJDU kínálatából. Az új termékek tervezése, kiválasztása során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy megfeleljenek a régi jól bevált üzletpolitikának, a megfizethető minőségnek.

Napjainkban is tovább szélesítik a termékpalettájukat, mellyel a kiemelt igényeket támasztó vevőkör igényeit célozták meg. Ebben a prémium termékcsaládban a kompromisszumok nélküli legjobbra törekszenek, itt alapvető az iparilag formatervezett esztétikus megjelenés, a személyre szabható működés, az új dimenzióba helyezett megbízhatóság. A korábbi termékekhez képest tovább emelték a hatékonyságukat, teljesítményüket is.
Galéria
A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. tisztelettel meghívja Önt 2017. április 5. és 9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM 9. Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma és szanitertechnikai szakkiállításra.

A HAJDU Zrt. fő témája az új, energiatakarékos készülékeinek bemutatása.


Construma 2017 - 36. Nemzetközi építőipari szakkiállítás
(HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.)
2017. április 5-9., 9.00-18.00
A pavilon 203D stand

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. termékeiről bővebben olvashat, ha a hír alatti céglogóra kattint.

Kapcsolódó hírek

HAJDU sikerek a Hungarotherm 2017 kiállításon
Az egyhelyiséges szellőztető berendezés elnyerte a Hungarotherm újdonság díját
HAJDU sikerek a Hungarotherm 2017 kiállításon

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...