proidea.hu online termékinformációs katalógus

HAJDU - megújuló energiával


2017. március 24.

Iparilag formatervezett esztétikus megjelenés, személyre szabható működés és megbízhatóság

Legtöbbünknek a HAJDU hallatán az "elpusztíthatatlan" Energomat automata mosógép típus jut eszébe, melyek közül még a gyártás után negyven évvel is találhatunk működőképes darabot. A HAJDU Zrt. régre visszanyúló üzletpolitikája szembe megy a fogyasztói társadalom elveivel, a megfizethető megbízhatóságot célozza meg. A HAJDU termékek mindamellett, hogy energetikailag jól teljesítenek, tartósak, javíthatók, hosszútávon gazdaságosan üzemeltethetők. Az élettartamuk során az alkatrészellátást és a szervizpartnereket országszerte biztosítják. Tudják, hogy a termékek ökológiai lábnyomába a legyártáshoz szükséges erőforrások is beletartoznak.
A HAJDU Zrt. elektromos forróvíztárolókat a hatvanas évektől gyárt. Az évek során szerzett gyártási tapasztalat lehetővé teszi, hogy ne csak a magyar piacra termeljenek, termelésük felét exportálják.
Az ezredforduló után kiszélesítették a termékpalettájukat. Az elektromos bojlerek mellett megjelentek a nagy térfogatú zománcozott, üres és csőkígyós melegvíztárolók, a fűtési melegvíztárolók, kondenzációs gázkazánok, napkollektorok, szilárd tüzelésű kazánok, hőszivattyús melegvíztárolók. Így elérték, hogy egy hőközpont fő berendezései kiválaszthatók a HAJDU kínálatából. Az új termékek tervezése, kiválasztása során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy megfeleljenek a régi jól bevált üzletpolitikának, a megfizethető minőségnek.

Napjainkban is tovább szélesítik a termékpalettájukat, mellyel a kiemelt igényeket támasztó vevőkör igényeit célozták meg. Ebben a prémium termékcsaládban a kompromisszumok nélküli legjobbra törekszenek, itt alapvető az iparilag formatervezett esztétikus megjelenés, a személyre szabható működés, az új dimenzióba helyezett megbízhatóság. A korábbi termékekhez képest tovább emelték a hatékonyságukat, teljesítményüket is.
A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. tisztelettel meghívja Önt 2017. április 5. és 9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM 9. Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma és szanitertechnikai szakkiállításra.

A HAJDU Zrt. fő témája az új, energiatakarékos készülékeinek bemutatása.


Construma 2017 - 36. Nemzetközi építőipari szakkiállítás
(HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.)
2017. április 5-9., 9.00-18.00
A pavilon 203D stand

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. termékeiről bővebben olvashat, ha a hír alatti céglogóra kattint.
 

Cég
Székhely: H-4243 Téglás, külterület Hrsz: 0135/9
Telefon: +36 52 582 700
Fax: +36 52 384 126
E-mail:
Web: www.hajdurt.hu
Misinkó Sándor
megújuló energia üzletágvezető  
   
   
   
A Hajdúsági Iparművek 1952-ben alakult. Háztartási készülékeket 1957-től gyártanak, fokozatosan bővülő típusválaszték és növekvő export mellett. Saját fejlesztésű és licencvásárlással honosított gyártmányokkal, valamint az ehhez tartozó géppark kialakításával a 80-as évekre létrehoztak egy közepes méretű iparvállalatot. Cégük 1993-ban átalakult részvénytársasággá. Vállalatuk legfontosabb termékcsoportjai a hőtechnikai háztartási készülékek (forróvíztárolók, vízmelegítők), a szolár fűtési rendszerek és a motoros háztartási készülékek (mosógépek, centrifugák).
Márkanevek: HAJDU, Aquastic
Hír
HAJDU sikerek a Hungarotherm 2017 kiállításon
2017.04.28    
Kulcsszavak:  hajdu  megújuló  energia  energiatakarékos  szolár  napkollektor  melegvíztároló  kondenzációs  gázkazán  szilárd  tüzelésű  kazán