A HAJDU HB 300 típusú hőszivattyús tárolója megkapta az NF jelet

2014. február 12.

A készülék sikeresen szerepelt a francia LCIE jóváhagyó intézet tanúsítási tesztjein

A HAJDU Zrt. által gyártott HB 300 típusú hőszivattyús készülék sikeresen szerepelt a francia LCIE jóváhagyó intézetnél elvégzett hőszivattyú tanúsítási teszteken, ezzel tavaly év végén megszerezte az NF Performance Cat.2 jelölést. A tanúsításban szereplő legmagasabb besorolást (kategória 2-es) a minősítő intézet kizárólag a legjobb teljesítmény és minőségi feltételeket teljesítő termékek számára adja ki. Az NF jel megszerzése új lehetőséget nyit a cég számára, így ezzel a termékkel is jelen lehet a francia piacon.

A HB 300 típusú hőszivattyús forróvíztárolóval kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a HAJDU Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Termék
HAJDU HB hőszivattyús forróvíztárolók

A HAJDU hőszivattyús forróvíztárolók a HB típusok. A hőszivattyú a levegőben lévő hőenergiát felhasználva melegíti fel a tárolóban lévő vizet. A hőszivattyúból kiáramló levegővel hűthetjük a belső helyiségeket, vagy ha a lehűtött levegőt kivezetjük, akkor a helyiség vagy lakás szellőzését is szolgálhatja. A készülék a ház szellőztető rendszeréhez is csatlakoztatható. A használati melegvíz előállítás mellett így ezek a készülékek a szellőztetésben, légkondicionálásban és páramentesítésben is szerepet kaphatnak. Az elektromos fűtőtest segítségével a használati víz 60 °C-ra felmelegíthető. A készülék anódfogyás kijelzővel rendelkezik, amely az anód állapotát, elhasználtságát mutatja. A HB…C típusú hőszivattyús forróvíztároló tartalmaz egy alsó hőcserélőt, amellyel közvetlenül szolár rendszerhez vagy kazánhoz is csatlakoztatható. A HB300C1 típusban egy felső hőcserélő található, amely a fűtési körre köthető, így célszerű kifejezetten alacsony hőmérsékletű fűtési rendszerekben alkalmazni.

Székhely: H-4243 Téglás, külterület Hrsz: 0135/9
Web: www.hajdurt.hu
Misinkó Sándor
megújuló energia üzletágvezető

A Hajdúsági Iparművek 1952-ben alakult. Háztartási készülékeket 1957-től gyártanak, fokozatosan bővülő típusválaszték és növekvő export mellett. Saját fejlesztésű és licencvásárlással honosított gyártmányokkal, valamint az ehhez tartozó géppark kialakításával a 80-as évekre létrehoztak egy közepes méretű iparvállalatot. Cégük 1993-ban átalakult részvénytársasággá. Vállalatuk legfontosabb termékcsoportjai a hőtechnikai háztartási készülékek (forróvíztárolók, vízmelegítők), a szolár fűtési rendszerek és a motoros háztartási készülékek (mosógépek, centrifugák).
Márkanevek: HAJDU, Aquastic
Kulcsszavak:  HAJDU  HB  300  hőszivattyús  forróvíztároló  LCIE  NF  jel