A HAJDU HB 300 típusú hőszivattyús tárolója megkapta az NF jelet

A készülék sikeresen szerepelt a francia LCIE jóváhagyó intézet tanúsítási tesztjein

Galéria
A HAJDU Zrt. által gyártott HB 300 típusú hőszivattyús készülék sikeresen szerepelt a francia LCIE jóváhagyó intézetnél elvégzett hőszivattyú tanúsítási teszteken, ezzel tavaly év végén megszerezte az NF Performance Cat.2 jelölést. A tanúsításban szereplő legmagasabb besorolást (kategória 2-es) a minősítő intézet kizárólag a legjobb teljesítmény és minőségi feltételeket teljesítő termékek számára adja ki. Az NF jel megszerzése új lehetőséget nyit a cég számára, így ezzel a termékkel is jelen lehet a francia piacon.

A HB 300 típusú hőszivattyús forróvíztárolóval kapcsolatban részletes termékismertetőért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a HAJDU Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
HAJDU HB hőszivattyús forróvíztárolók

A HAJDU hőszivattyús forróvíztárolók a HB típusok. A hőszivattyú a levegőben lévő hőenergiát felhasználva melegíti fel a tárolóban lévő vizet. A hőszivattyúból kiáramló levegővel hűthetjük a belső helyiségeket, vagy ha a lehűtött levegőt kivezetjük, akkor a helyiség vagy lakás szellőzését is szolgálhatja. A készülék a ház szellőztető rendszeréhez is csatlakoztatható. A használati melegvíz előállítás mellett így ezek a készülékek a szellőztetésben, légkondicionálásban és páramentesítésben is szerepet kaphatnak. Az elektromos fűtőtest segítségével a használati víz 60 °C-ra felmelegíthető. A készülék anódfogyás kijelzővel rendelkezik, amely az anód állapotát, elhasználtságát mutatja. A HB…C típusú hőszivattyús forróvíztároló tartalmaz egy alsó hőcserélőt, amellyel közvetlenül szolár rendszerhez vagy kazánhoz is csatlakoztatható. A HB300C1 típusban egy felső hőcserélő található, amely a fűtési körre köthető, így célszerű kifejezetten alacsony hőmérsékletű fűtési rendszerekben alkalmazni.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...