Gyors és jó minőségű kivitelezés Uponor PE-Xa padlófűtés csővel

Könnyen hajlítható, ha megtörik, vissza lehet melegíteni, nem kell kötést alkalmazni

Szerelők visszajelzései alapján az Uponor PE-Xa padlófűtés csővel a legjobb dolgozni. Könnyen hajlítható, ha megtörik, vissza lehet melegíteni, nem kell kötést alkalmazni. A termékek listaárai jelentősen csökkentek az év elején, - valószínűleg ennek hatására - az első negyedéves értékesítés meghaladta az előző éves, teljes értékesítés mennyiségét. Az Uponor PE-Xa padlófűtés cső ideális annak, aki gyors, jó minőségű munkát szeretne végezni.

Az Uponor PE-Xa csőrendszer előnyei:
  • Nincs vízkőlerakódás
  • Korrózió és kopásálló
  • Rugalmas és hosszú élettartamú
  • 9,9-110 mm mérettartomány
  • Quick & Easy kötéstechnológia
  • Memóriaeffektus (emlékezőképesség)
Lehetőség van többrétegű csővezeték alkalmazására is ha valaki ehhez ragaszkodik, ezen termékek értékesítése egyaránt növekvő tendenciát mutat.

Az Uponor PE-Xa padlófűtés cső letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Uponor Aqua Pipe vízellátási csővezeték Uponor Radi Pipe radiátoros csővezeték Uponor Q&E idomok Uponor Multi és Q&E szerszámok
 
Uponor PE-Xa csővezeték rendszer
4 termék

Engel eljárással térhálósított polietilén cső sugárzó fűtések / hűtések, konvekciós fűtések / hűtések, vízellátás és klímarendszerek építéséhez. Nincs vízkőlerakódás. Korrózió és kopásálló. Rugalmas és hosszú élettartamú. 9,9-110 mm mérettartomány. Quick & Easy kötéstechnológia. Memóriaeffektus (emlékezőképesség).

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...