Gyors és jó minőségű kivitelezés Uponor PE-Xa padlófűtés csővel

2014. június 16.

Szerelők visszajelzései alapján az Uponor PE-Xa padlófűtés csővel a legjobb dolgozni. Könnyen hajlítható, ha megtörik, vissza lehet melegíteni, nem kell kötést alkalmazni. A termékek listaárai jelentősen csökkentek az év elején, - valószínűleg ennek hatására - az első negyedéves értékesítés meghaladta az előző éves, teljes értékesítés mennyiségét. Az Uponor PE-Xa padlófűtés cső ideális annak, aki gyors, jó minőségű munkát szeretne végezni.

Az Uponor PE-Xa csőrendszer előnyei:
  • Nincs vízkőlerakódás
  • Korrózió és kopásálló
  • Rugalmas és hosszú élettartamú
  • 9,9-110 mm mérettartomány
  • Quick & Easy kötéstechnológia
  • Memóriaeffektus (emlékezőképesség)
Lehetőség van többrétegű csővezeték alkalmazására is ha valaki ehhez ragaszkodik, ezen termékek értékesítése egyaránt növekvő tendenciát mutat.

Az Uponor PE-Xa padlófűtés cső letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Termék
Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat

Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor  PE-Xa  padlófűtés  cső