Gyors és jó minőségű kivitelezés Uponor PE-Xa padlófűtés csővel

2014. június 16.

Szerelők visszajelzései alapján az Uponor PE-Xa padlófűtés csővel a legjobb dolgozni. Könnyen hajlítható, ha megtörik, vissza lehet melegíteni, nem kell kötést alkalmazni. A termékek listaárai jelentősen csökkentek az év elején, - valószínűleg ennek hatására - az első negyedéves értékesítés meghaladta az előző éves, teljes értékesítés mennyiségét. Az Uponor PE-Xa padlófűtés cső ideális annak, aki gyors, jó minőségű munkát szeretne végezni.

Az Uponor PE-Xa csőrendszer előnyei:
  • Nincs vízkőlerakódás
  • Korrózió és kopásálló
  • Rugalmas és hosszú élettartamú
  • 9,9-110 mm mérettartomány
  • Quick & Easy kötéstechnológia
  • Memóriaeffektus (emlékezőképesség)
Lehetőség van többrétegű csővezeték alkalmazására is ha valaki ehhez ragaszkodik, ezen termékek értékesítése egyaránt növekvő tendenciát mutat.

Az Uponor PE-Xa padlófűtés cső letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Termék
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat

Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor  PE-Xa  padlófűtés  cső