A Ghelamco Arena lett az Év Stadionja 2013

AGC Thermobel Stopray Ultra, Lacobel és Lacobel T üvegek kerültek beépítésre

Idén negyedszerre rendezték meg Az Év Stadionja versenyt. Január 22. és február 23. között lehetett szavazni 18 stadionra. Összesen 27.851 ember adta le voksát az öt legszimpatikusabb létesítményre. A Ghelamco Arena, mely Belgiumban, Ghent-ben található, és AGC üvegezéssel készült, 51,024 pontot kapott, így ez az épület lett a győztes.

Az új football stadiont 2013. júliusában adták át. Homlokzata közel 33.000m² üvegből készült. Ez a létesítmény jóval több, mint egy 20.000 férőhelyes aréna: bárok, éttermek, üzletek, irodák is helyet kaptak benne.

A club színei a kék és a fehér, ezért a kékes árnyalatú üveg egyértelmű választás volt. A külső homlokzat tehát Thermobel Stopray Ultra-50 on Clearvision üvegből készült. Ez a háromrétegű nemesfémbevonatot tartalmazó üveg kiváló teljesítményt nyújt. A szuper napvédelemnek köszönhetően (nagyon alacsony SF=23%) csökkenthető a légkondicionálók használata. A különböző vastagságok ellenére, az extra-clear Clearvision üveg alkalmazásával egységes megjelenést és magas fényáteresztést kaptak (49%). Az épületen megtalálható még a Lacobel dekoratív festett üveg (Blue Petrol, Brown Light, Black Classic) és a Lacobel T edzhető festett üveg (Crisp White) is.
Érdemes megemlíteni, hogy a második helyezett a Tele2 Arena lett (Svédország), mely szintén AGC termékekkel büszkélkedhet.
A Thermobel Stopray Ultra, Lacobel és Lacobel T üvegekről bővebb információt kaphat, ha a hír alatti termékképekre kattint, amennyiben árajánlatot, további információt vagy katalógust szeretne kérni az AGC Glass Europe Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Lacobel lakkozott üveg
 
Lacobel lakkozott üveg

A Lacobel egy tükröződő és fényes üveg kizárólag beltéri alkalmazáshoz. A nem átlátszó tulajdonság az üveg hátoldalára felvitt magas minőségű lakknak köszönhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...