ESSMANN lamellás szellőzők szellőztetésre, valamint füst- és hőelvezetésre

ESSMANN lamellás szellőzők szellőztetésre, valamint füst- és hőelvezetésre

Szellőztetés hatékonyan a természet erejével

A jobb életminőség egyik fontos tényezője a fény, a másik, ugyanolyan fontos szükséglet a levegő. A friss levegő bejuttatása az épületbe fokozza a produktivitást, csökkenti a balesetek arányát és motivált dolgozókról gondoskodik, hiszen a magas levegőhőmérséklet, illetve a rossz, elhasználódott levegő fárasztja az embert és az egészsége szempontjából is ártalmas.

A természetes szellőzés egyszerű fizikai elven alapszik: a meleg levegő felfelé száll, az elhasználódott levegőt a tető tartományában elhelyezett vezérelhető szellőzőkön keresztül kifelé szállítja. Mindez akkor válik hatékonnyá, ha az épület alsó egyharmadában újabb nyílászárókat nyitunk, hogy a beérkező friss levegő kitolja az elhasznált, rossz minőségű levegőt. A megoldás csendes és hozzáigazítható a mindenkori üzemi adottságokhoz. 

Erre a költséghatékony rendszerre a Kingspan Light + Air számos megoldással rendelkezik zsalus szellőzőivel. A levegő kivezetésére alkalmas, a tető tartományába építhető zsalus szellőzőkkel, illetve a friss levegő bevezetésére szolgáló esztétikus, oldalfali zsalus szellőztető berendezésekkel, mindez elektromosan vagy pneumatikusan vezérelhető rendszerrel.

Az Eura lamellás szellőző természetes szellőztetésre, valamint füst- és hőelvezetésre egyaránt alkalmas, és a DIN EN 12101-2 szerint van tanúsítva. Rövid idő alatt nagy mennyiségű levegőt, füstöt és hőt tud elvezetni, valamint levegő utánpótlásra (homlokzat) és levegő elvezetésre (homlokzat és tető) egyaránt alkalmazható. Többféle beépítési lehetőség:

Az Optima lamellás szellőző a leginkább energiahatékony lamellás szellőző füst- és hőelvezetéshez, valamint természetes szellőztetéshez. Optimálisan járul hozzá az adott épület tűzvédelméhez, komfortjához és energiaegyenlegéhez, és így kiválóan illeszkedik a fenntartható tervezésű építményhez. Többféle üvegezés közül választhatunk: valódi üveg/ polikarbonát/ alumínium.

A hírben szereplő termékek
Brakel Eura zsalus szellőztető
 
Brakel Eura zsalus szellőztető

Az Eura lamellás szellőző természetes szellőztetésre, valamint füst- és hőelvezetésre egyaránt alkalmas, és a DIN EN 12101-2 szerint van tanúsítva. Rövid idő alatt nagy mennyiségű levegőt, füstöt és hőt tud elevezetni, valamint levegő utánpótlásra (homlokzat) és levegő elvezetésre (homlokzat és tető) egyaránt alkalmazható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Brakel Optima zsalus szellőztető
 
Brakel Optima zsalus szellőztető

Az Optima lamellás szellőző a leginkább energiahatékony lamellás szellőző füst- és hőelvezetéshez, valamint természetes szellőztetéshez. Optimálisan járul hozzá az adott épület tűzvédelméhez, komfortjához és energiaegyenlegéhez, és így kiválóan illeszkedik a fenntartható tervezésű építményhez.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...