proidea.hu online termékinformációs katalógus

Egyedi mozaik burkolatok méretre és igényre szabva


2019. augusztus 01.

A panelek egészségre ártalmatlanok és vizes közegbe is installálhatók

A XXI. században talán már nem is meglepő, hogy elképzelésünk és igényünk egy ügyes software és szakértelem segítségével megvalósítható.

Nincs ez másképpen akkor sem, ha mondjuk pixel-mozaik burkolatot szeretnénk a falra, hogy ezzel tegyük egyedivé, különlegessé egy épület előcsarnokát, egy folyosót, vagy éppen egy rendezvényterem falait. Tulajdonképpen képet konvertálunk mozaik panellé.

Elképzeléseinket a profi grafikusok megtervezik, az adott fal méretére optimalizálják és a végeredmény pontosan a kiválasztott felület méretéhez illeszkedik, amit már "csak" fel kell installálni a falra, mint egy puzzle-t, annyi különbséggel, hogy itt a megoldást, illetve a felhelyezéshez szükséges, számozott panel-instrukciókat megkapja a mester.

Természetesen nem csak közösségi terekben, irodaházakban, plázákban lehet gondolkodni.

Az egyedi, méretre tervezett és gyártott pixel-mozaik panelek szépíthetik, egyedivé tehetik privát otthonok nappaliját, télikertjét, díszíthetik fürdők, uszodák, szállodák, sportcsarnokok, állatkertek, múzeumok, kórházak, közintézmények, iskolák, óvodák, rendelők, irodák, vagy dolgozószobák falát is. Ezen kívül készülhetnek egyedi faldíszek és dekorációk is, melyet például a bútor mintájához, színéhez, stílusához lehet igazítani.

A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt!

Az Ecogardennél kísérleteznek továbbá egyedi konyhabútorok, szekrények és beltéri ajtók burkolásával is, melyek eredményét megosztják majd az olvasókkal is.

A pixel-mozaik panelek (PET-G panel) 45×45 cm-es méretben készülnek, és felhelyezésük gyakorlatilag megegyezik a már ismert falburkoló anyagok (csempék, mozaik csempék, stb.) rögzítésével. Felhasználásukat elsősorban beltéren javasolják. A panelek egészségre ártalmatlan anyagból készülnek és installálhatók vizes közegbe is (fürdőszoba, konyha).

Az alábbiakban néhány megvalósult projekt képe látható.

Egyedi mozaik burkolatok

Egyedi mozaik burkolatok

Egyedi mozaik burkolatok

 

Cég
Székhely: H-1221 Budapest, Anna u. 9-11.
Fax: +36 1 207 2227
Web: http://www.ecogarden.hu/
Koltai Krisztina
ügyvezető igazgató +36 30 701 9650
   
A TLF Magyarország 25 év szakmai tapasztalattal épít játszóteret, játszó-és kalandparkot. Vállalják játszóterek tervezését, kivitelezését és karbantartását.
Márkanevek: Togo, Elastico, Sporti, Modulo Piú, Gardenia
Kulcsszavak:  ecogarden  egyedi  mozaik  burkolat  falburkolat  pixel-mozaik