Az Uponor Ecoflex előszigetelt távvezetékek a kecskeméti régiós raktárban elérhetőek

2014. december 08.

Egyedi méretben rendelhető

A Uponor piacvezető Magyarországon a PE-Xa haszoncsövű előszigetelt távvezetékek forgalmazása terén.

Az Uponor Ecoflex csővezeték előnyei:
  • kis hajlítási sugár – tereptárgyak könnyen kerülhetőek
  • könnyű, gyors fektetés
  • színjelölt vezetékek (több cső esetén)
  • időálló szigetelés
  • nem kell csőkompenzátor
  • bordázott felület – ellenáll a mechanikai hatásoknak

A termékek a kecskeméti régiós raktárban találhatóak, egyedi méret rendelés lehetséges, akár 24 órán belüli kiszállítással.

Az Ecoflex előszigetelt távvezetékről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Termék
Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat

Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor  Ecoflex  előszigetelt  távvezeték