Rangos díjat kapott az mmcité Conics utcabútor család

mmcité Conics utcabútor család

A kollekció megkapta a Prize Designs for Modern Furniture and Lighting 2023 díjat

Az mmcité munkatársainak nagy örömére szolgál, hogy a Conics utcabútor család rangos elismerést kapott a Prize Designs for Modern Furniture and Lighting 2023 díj formájában.

A versenyt 1949-ben alapította a New York-i MoMa múzeum. Az eredeti ötlet az volt, hogy felkeltsék a világ minden tájáról érkező tervezők figyelmét olyan friss ötletekre, amelyek egy új típusú bútor gyártásához és forgalmazásához vezetnek. Hét évtizeddel később a Chicago Athenaeum, az építészeti és formatervezési múzeum követte a Global Design News platformmal együtt. A verseny ma a legjobb és legérdekesebb világpéldákat mutatja be a bútorok és a világítás területén.

mmcité Conics utcabútor család
mmcité Conics utcabútor család

mmcité Conics utcabútor családról

Az mmcité folyamatosan keresi az olyan új formákat, amelyek változatossá teszik a köztereket, ugyanakkor bővítik az utcabútorok felhasználási lehetőségeit is. A csonkakúp betontest lett a Conics termékcsalád alappillére.

A csonkakúp betonöntvények háromféle méretben elérhetőek, melyek asztalként, ülőkeként, virágcserépként vagy padként funkcionálhatnak. A kör alakú formák egyre népszerűbbek a kültéri bútorok között, nemcsak esztétikája, hanem a nagyobb variálhatóság és kapacitáskihasználás miatt is.

mmcité Conics utcabútor család
mmcité Conics utcabútor család
A hírben szereplő termékek
mmcité padok
 
mmcité padok

A horganyzott acél tartóváz a szokásos árnyalatú védőlakkal van ellátva. Az ülőke és a támla vagy masszív falamellákból van amelyeknek a vázzal való összekapcsolásuk rejtve van, vagy pedig perforált pléhből.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...