Construma díjat nyert a Bachl Extrapor Relax 100 hőszigetelés

A Bachl hőszigetelése mind technikai újdonságtartalom, mind energiatakarékosság tekintetében példaértékű

Az Extrapor Relax 100 grafitadalékkal készülő expandált polisztirol hőszigetelő termék, amely megőrzi a hagyományos fehér EPS minden kedvező műszaki tulajdonságát: magas szilárdságát, alacsony testsűrűségét és egyszerű beépíthetőségét, ráadásul mindez alacsonyabb hővezetési tényezővel, jobb hőszigetelő képességgel társul.
Galéria
A grafitos EPS-t leginkább a homlokzatszigetelések terén alkalmazzák. A grafitos táblák külső oldalán elhelyezett rácsszerű, feszültségmentesítő bemetszések sikeresen megakadályozzák a környezeti hatások által létrejövő feszültségeket a felhelyezés során. A növelt nyomószilárdságú (100 kPa) Bachl Extrapor Relax 100 hőátbocsátási tényezője λ=0,029 W/mK. Ugyanolyan hőátbocsátási követelményt ezzel a grafitos termékkel közel 40%-kal vékonyabb hőszigeteléssel is el lehet érni, mint a hagyományos fehér EPS-sel. Ez egy 100 m²-es új építésű épületnél 3-4 m²-rel több hasznos területet és akár milliós megtakarítást jelent.
A Bachl Extrapor Relax 100 mind technikai újdonságtartalom, mind energiatakarékosság tekintetében példaértékű hőszigetelő termék.

Construma 2017 - 36. Nemzetközi építőipari szakkiállítás
(HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.)
2017. április 5-9., 9.00-18.00
A pavilon, 209C stand

A Bachl Extrapor Relax homlokzati hőszigetelő elem letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Bachl Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Bachl Extrapor Relax homlokzati hőszigetelés

Az ezüstszürke Bachl Extrapor Relax homlokzati hőszigetelő elemekkel új mércét állítottakk fel a hőszigetelés területén. A hagyományos polisztirol és kőzetgyapot hőszigetelő rendszerekkel összehasonlítva a Bachl Extrapor Relax homlokzati hőszigetelő elemekkel történő azonos vastagságú hőszigetelés lényegesen kedvezőbb szigetelési eredményeket ad, illetve vékonyabb elemek alkalmazásával is kiváló hőszigetelési értékeket érhetünk el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Különlegesen jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkező EPS terméket fejlesztett ki a Bachl
A grafitadalékkal készült Extrapor Relaxot magas hőszigetelési hatékonyság, alaktartás, mechanikai hatásokkal szembeni ellenállás, könnyű szerelhetőség jellemzi
Különlegesen jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkező EPS terméket fejlesztett ki a Bachl

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...