Büsscher & Hoffmann Broof(t1) minősítés

A tűzterjedési vizsgálat során többféle rétegrendben alkalmazott Büsscher & Hoffmann termékek kapták meg a Broof(t1) minősítést

A lapostetők építése kapcsán fontos feltétel a tetőn keletkező külső tűzzel szembeni viselkedés. Ennek pontosan meghatározott követelményei vannak. Az előírások teljesítése fontos az új épületek esetén, valamint vizsgálja a hatóság a tetőfelújítások során, főképp a középmagas épületek esetén.

A Büsscher & Hoffmann Kft. nagy gondot fordít arra, hogy partnereit a lehető legmagasabb szinten szolgálja ki. Ennek része az a műszaki szolgáltatás, hogy elvégeztette a bitumenes lemezzel fedett lapostetők külső tűzterjedési vizsgálatát több rétegrendre. Ezen vizsgálatokról hivatalos jegyzőkönyv készült, ami alapján a vizsgált szerkezetek megkapták a Broof(t1) minősítést.

Ennek felhasználásával a tervezők jogszerűen tervezhetik be a Büsscher & Hoffmann termékeit és a kivitelezőknek sem okoz gondot a hatósági ellenőrzés. A jegyzőkönyv magyar nyelvű változata elérhető a Büsscher & Hoffman Kft. munkatársainál.

Büsscher & Hoffmann Broof(t1) minősítés
Büsscher & Hoffmann Broof(t1) minősítés
A hírben szereplő termékek
Büsscher oxidbitumenes lemezek Büsscher elasztomerbitumenes SPEED lemezek Büsscher elasztomerbitumenes lemezek Büsscher párazáró bitumenes lemezek
 
Büsscher bitumenes lemezek
9 termék

Oxidbitumenes lemezek, elasztomer bitumenes lemezek, párazáró és öntapadó párazáró lemezek, páratechnikai lemezek, zöldtető szigetelő lemezek és hídszigetelő lemezek.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...