ARPANEL szendvicspanel rendszerek

ARPANEL szendvicspanelek

Az ARPANEL egy könnyűszerkezetes rendszer, amely korszerű ipari, kereskedelmi épületek és középületek beruházóinak, felhasználóinak és tervezőinek magas szintű igényeket kielégítő termékeket kínál. Az ARPANEL megérti ezeket az igényeket, mivel folyamatosan fejleszti a technológiát és igyekszik követni a változó trendeket a piacon.

Komplex ajánlatuk részét képezik az ARPANEL fali szendvicspanelek acélburkolattal, amelyeket ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági létesítmények és középületek építésénél használnak. A bővített kínálatban megtalálható az ARPANEL szendvicspanelek komplex rendszere, amelyet két szigetelőmaggal terveztek: a PIR poliizociarunát habbal és a MiWo ásványgyapottal.

Az ARPANEL fali szendvicspanelekhez tartoznak:

  • ARPANEL S MiWo és S MiWo MXL ásványgyapot szigetelőmaggal (standard rögzítő rendszer)
  • ARPANEL S PIR poliizociarunát hab alapú maggal (standard rögzítő rendszer)
  • ARPANEL SU PIR poliizociarunát hab alapú maggal (rejtett rögzítő rendszer)
ARPANEL D Miwo szendvicspanelek
ARPANEL D Miwo szendvicspanelek

A kínált megoldások sorában a kiváló szigetelési tulajdonságokkal bíró ARPANEL tetőszendvicspanel is megtalálható. A széles körű alkalmazás lehetővé teszi, a tetőszendvicspanelek használatát gyárépületek, kereskedelmi központok, raktárak és mezőgazdasági épületek burkolásához. Kínálatukban megtalálható az ARPANEL D PIR szendvicspanel poliizociarunát hab alapú maggal és az ARPANEL D MiWo szendvicspanel ásványgyapot szigetelőmaggal.

A vállalat termékkínálata magában foglalja az ARPANEL hűtőházi
szendvicspaneleket is, amelyek PIR hab alapú maggal készülnek. Ezek a panelek kiváló hőtechnikai tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek igazodnak az egyedi egészségügyi és higiéniai követelményekhez, ezáltal biztosítják a falak és a tető magas színvonalú hőszigetelését. Az innovatív technológia használata (zárak speciális profilozása) garantálja a rendszer tartósságát és szigeteltségét. A hűtőházi panelek ideális megoldást jelentenek hűtőházak, fagyasztók, valamint élelmiszeripari és mezőgazdasági létesítmények építésénél. Az ARPANEL CH PIR alapú szedvicspanel poliizociarunát hab alapú maggal rendelkezik.

Épületek szegélyeinek építészetileg esztétikus kialakításához javasolt előregyártott ARPANEL szendvicspanelekből készült sarokelemek használata (ún. sarokkövek), amelyek felszerelése sarokburkolatok használata nélkül megvalósítható.

ARPANEL S Miwo szendvicspanelek
ARPANEL S Miwo szendvicspanelek

A rendelkezésre álló termékek széles választékát növeli az ARPANEL
PREMIUM LINE szendvicspanelek új generációja, amelyeket a legigényesebb kivitelezőknek ajánlanak. Ez az ARPANEL szendvicspanelek és speciális bevonatok tökéletes kombinációja. Az ARPANEL PREMIUM LINE szendvicspanelek jellemző nagyfokú tartóssága, minősége, ellenállósága, funkcionalitása és esztétikus megjelenése megfelel a különböző beruházások magas szintű követelményeinek, köszönhetően a megfelelően kiválasztott organikus bevonatoknak. Jól működnek mind magasabb igényű és esztétikai értékekkel bíró létesítményekben, mind olyan épületekben, amelyeknek a legnehezebb, sőt agresszív külső és belső környezeti körülmények között kell túlélniük.

Az ARPANEL munkatársai széleskörű szolgáltatást ajánlanak, amelybe beletartozik műszaki tanácsadás és támogatás, a műszaki dokumentáció elkészítése és statisztikai számítások elvégzése is konkrét megvalósításokhoz. Továbbá olyan kiegészítők mint, szerelési tartozékok (kezdőprofilok, csatlakozók, tömítések, nyomáselosztók) és lemezmegmunkálási termékek.

ARPANEL szendvicspanelek
ARPANEL szendvicspanelek
A hírben szereplő termékek
ARPANEL S MiWo ásványgyapot töltetű falpanel ARPANEL D MiWo ásványgyapot töltetű tetőpanel ARPANEL S PIR falpanel ARPANEL D PIR tetőpanel
 
ARPANEL szendvicspanelek
4 termék

A szendvicspanelek olyan előre gyártott elemek, amelyek két acéllemez burkolatból (külső és belső) és a köztük elhelyezkedő szigetelő magból állnak. A szendvicspanel magja hő- és hangszigetelést biztosít, ásványgyapotból készítve magas fokú tűzvédelmet is nyújt. Az acélburkolatok korrózióállók, és a maggal együtt kiváló mechanikai szilárdságot nyújtanak a panel számára.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szendvicspanelek, hőszigetelt homlokzati panelek
Szendvicspanelek, hőszigetelt homlokzati panelek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...