Red Dot és Plusz X díjat kapott az ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka

Épphogy elkezdődött a magyarországi forgalmazás, máris nemzetközi díjakat nyert az ACO Solid Plusz zuhanyfolyókája. Mind a Red Dot díj, mind a Plusz X díj zsűrije úgy határozott, hogy ez a német termék érdemli ki kategóriájában az elismerést. 

Dupla díjat kapott az ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka
Dupla díjat kapott az ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka

Az új ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka „innovatív termékként” nyűgözte le a 2021-es Red Dot díj szakértői zsűrijét. Nem ez az első eset, hogy az ACO Red Dot díjat nyert. Tavaly egy kültéri öntöttvas rácsnak ítélték meg a legjobbnak járó díjat, míg 2015-ben szintén fürdőszobai termékkel győzött a vállalat. 

Ezen kívül a Solid Plusz megkapta a Plusz X díjat is, ahol „Kiváló minőség”, „Dizájn”, „Könnyű használhatóság”, „Funkcionalitás” és „Ergonómia” kategóriában emelkedett a termék a mezőny fölé. 

A zuhanyfolyóka elegáns, letisztult külseje, egyszerű kezelhetősége nemcsak a zsűrit varázsolta el. A felhasználók és a beépítést végző szakemberek is örömmel használják, illetve dolgoznak vele.

A hírben szereplő termékek
ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka
 
ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka

Az új Solid Plusz zuhanyfolyóka az eleganciát és a nagy teljesítményt egyetlen folyókában ötvözi. Az elegáns zuhanyfolyóka elektropolírozott rozsdamentes acélból készül, minden szokásos csempeformátumhoz könnyen hozzáigazítható, illetve tökéletesen illeszkedik a fürdőszobákba. A legjobb megoldást jelenti abban az esetben, amikor akadálymentes zuhanyzót építünk.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Bemutatkozik az ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka fekete verziója, a Nero
Bemutatkozik az ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka fekete verziója, a Nero
Alig másfél éves múltra tekint vissza az ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka, máris megérkezett egy újabb verziója, mégpedig a fekete kivitelű változat
Bemutatkozik az ACO Solid Plusz zuhanyfolyóka fekete verziója, a Nero
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...