20 éves lett a Texor műanyag csőgyártó Kft.

A cég mára a legprominensebb szolgáltatók és építőipari vállalatok műanyagcső beszállítója

2017. januárjában 20 éves lett a magyar családi vállalkozás, a Texor Kft. A cég polietilén, PVC, polipropilén anyagú, ipari, mezőgazdasági és háztáji felhasználású csöveket gyárt és értékesít.
A Texor Kft. szinte változatlan munkavállalói gárdája és folyamatos technológiai fejlődése tette lehetővé, hogy a 20 év alatt a legprominensebb szolgáltatók, illetőleg építőipari vállalatok műanyagcső beszállítója lehet.

A kezdetekben 3 csőgyártó gépsor és 800 m²-es csarnokban történő gyártás folyamatosan bővült. Jelenleg a cég tevékenysége 1600 m²-es gyártócsarnokban 12 gépsor igénybevételével, 1400 m²-es raktárcsarnok és 10.000 m² szilárd burkolatú kültéri raktárterületen folyik.

A cég történetében a kezdetekben meghatározó polietilén gázcső termékpaletta mellé a polietilén ivóvízcső, szennyvíznyomócső, védőcső, mikrocső és egyéb felhasználású PVC, illetve polipropilén csövek, valamint útszéljelölő oszlop és mezőgazdasági felhasználású csőtermékek léptek.

A 15-20 éve a cégnél dolgozó munkatársak, és a 20 éve a cég vezetését ellátó ügyvezető jelen cikk keretében is szeretné megköszönni partnereinek azt az emberi és szakmai bizalmat, amely lehetővé tette egy magyar cég számára, hogy ezt a szép kort megérhesse.

Csőgyártó gépsor
Csőgyártó gépsor
Texor raktárcsarnok
Texor raktárcsarnok
Texor műanyag csövek
Texor műanyag csövek
Texor mikrocsövek
Texor mikrocsövek


A Texor Kft. termékeinek katalógusát a hír alatti termékképekre kattintva töltheti le. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Texor Műanyagipar, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Texor mikrocsövek
 
Texor mikrocsövek

A minicső, mikrocső rendeltetése a fényvezető, optikai kábel mechanikai védelme. A mikrocsövek védőcsőbe, illetve 1,5 mm falvastagság fölött földárokba, mikroárokba helyezhetőek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Texor elektromos kábel védőcső Texor gázcsövek Texor vízcsövek Texor csatornacsövek
 
Texor közművezetékek
4 termék

PVC csatornacsövek, KPE víznyomócső és gáznyomócső, védőcsövek valamint mini- és mikrocsövek.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...