10 éves a BETTEFLOOR

A világon az első padlószintbe építhető zuhanytálca zománcozott acélból

A BETTEFLOOR igazi mérce a padlószintbe építhető zuhanytálcák között. A padlószintbe építhető zuhanyfelülettel kezdetektől fogva elkerülhetővé válnak a fuga gyenge pontjai által okozott problémák. A tálca sarkai nincsenek lekerekítve, hanem valóban szögletesek, mint egy nagy csempe úgy illeszkedik a felületbe, ezért verhetetlen higiéniai alternatíva az épített zuhanyfelületekkel szemben. A zománcozott acél felület könnyen kezelhető és higiénikus, a felületén semmilyen szennyeződés nem tud lerakódni, tisztítása egyszerűen, egy nedves törlőkendővel megoldható.

BETTEFLOOR padlószintbe építhető zománcozott acél zuhanytálca
BETTEFLOOR padlószintbe építhető zománcozott acél zuhanytálca


A széles méret- és színválasztéknak köszönhetően, szabad kezet ad a fürdőszoba tervezésben, minden helyiségtípusra és minden ízlésnek megfelelő megoldást kínál. Egy harmonikus színvilág kialakításához a megszokott szaniter színek mellett 22 féle matt színből - például: antracit, bézs, szürke, barna, olíva valamint fentiek különböző árnyalatai - lehet választani, melyek jól illeszkednek a csempe, fa és natúr kő felületekhez. A szortimentben elérhető Bette mosdók is rendelhetőek ezekben a matt színekben, így illeszkedve a zuhanytálca színvilágához.

BETTEFLOOR színek
BETTEFLOOR színek
A BETTEFLOOR-nak mára már 4 féle kialakítása létezik:
- négyszögletes középső, vagy fal felőli oldal lefolyóval
- negyedköríves és ötszögletű középső lefolyóval.


10 éves a BETTEFLOOR zuhanytálca
10 éves a BETTEFLOOR zuhanytálca


Nem okoz gondot a zuhanytálca fal felőli éleinek 35 mm felhajtása sem, mely a falburkolatoknál alkalmazott szilikont helyettesíti. Előnye, hogy tökéletesen tömít a fal mentén, így a penész és a fekete fuga már a múlté, ezzel tartós higiéniát biztosítva a fürdőben. A felhajtás 1, 2 illetve 3 oldalon egyaránt alkalmazható. A BETTE zuhanytálcák, - így a BetteFloor modellek is - a tavalyi évtől már rendelhetőek Pro csúszásgátló felülettel, mely a hagyományos kvarchomokkal végzett felületi csúszásmentesítés továbbfejlesztett változata. Az új csúszásmentesítési technológiának köszönhetően a gyártás utolsó fázisában olyan fedőréteg kerül a zománcozott felületekre, amely a felületi csúszásmentesítést szinte láthatatlanná teszi, így a használat továbbra is biztonságos marad. Mivel nincsenek látható felületi mintázatok, nem kell többé feláldozni a biztonságot a dizájn oltárán, és a felület továbbra is ellenálló, könnyen tisztítható és higiénikus lehet. Az újdonság fényes fehér illetve az összes BetteFloor matt színben is elérhető. Csúszásmentességi osztály: DIN 51130 / R10.

A BETTEFLOOR padlószintbe építhető zománcozott acél zuhanytálca letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Junitim Studio Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
BetteAir zománcozott acél zuhanytálca BetteUltra zománcozott acél zuhanytálca
 
BETTE zománcozott acél zuhanytálcák
2 termék

A BETTE zuhanytálcák egyedisége a különösen gazdag méretválasztékban rejlik. A 70x70 cm – 180x100 cm mérettartományból lehet választani, a mélység tekintetében pedig 2,5/3,5 cm, 6,5 cm; 15 cm és 28 cm mély modellek állnak rendelkezésre. A zuhanytálcákra 30 év garancia van. Beépítés szempontjából 3 féle módozat lehetséges: padlósíkba beépítés, burkolt padlóra ráültetés és a kiemelt szerelés. A BetteFloor és BetteFloor Side padlósíkba építhető zuhanytálcák verhetetlen higiéniai alternatívái az épített zuhanyfelületeknek.
Válaszható extrák és specialitások: csúszásgátló felület; vágott sarok; szegély (fal előtti élek felhajtása); méret utáni gyártás; Comfort-előlaprendszer; a fehér alapszín mellett a csempe színével harmonizáló 22 féle matt szín és 1000 féle szaniter szín.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...