Resideo Kft.

Resideo Braukmann biztonsági szelepek

Az SM152 biztonsági lefúvató szelep nyomás alatti vízmelegítők, tartályok védelmére szolgál. Az SG160S biztonsági szelepcsoport gyárilag rögzített nyomású lefúvató szelepet, visszacsapó szelepet és elzáró szelepet tartalmazó kompakt felépítésű szerelvény, amely zárt vízmelegítők és tartályok védelmére szolgál. Az SG160SD biztonsági szelepcsoport gyárilag rögzített nyomású lefúvató szelepet, visszacsapó szelepet és elzáró szelepet tartalmazó kompakt felépítésű szerelvény, amely zárt vízmelegítők és tartályok védelmére szolgál.

Termékcsalád tagjai

SM152 biztonsági szelep
 
Resideo Braukmann SM152 biztonsági szelep

Az SM 152 típusú membrános biztonsági szelepek nyomásálló vízmelegítők biztonsági szerelvényei, a DIN 4753, 1 rész és a DIN 1988 előírásainak megfelelően. A hatósági előírásoknak megfelelően a membrános biztonsági szelepet a gyártó a kívánt megszólalási nyomásértékre állítja be és a típusvizsgálat jelével rendelkező biztonsági sapkával látja el.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
SG160S biztonsági szelep
 
Resideo Braukmann SG160S biztonsági szelep

Az SG160S biztonsági szelepcsoport védelmet nyújt a nyomás alatti melegvíz tartályoknak a DIN4753 1. rész előírásainak megfelelően, ill. a DIN1988 és DIN EN1488 szerint. Kompakt készülék, mely magába foglal minden biztonsági készüléket úgy mint: visszafolyásgátló, membrános biztonsági szelep és mérőcsonk. A biztonsági szelep megvédi a hálózat többi elemét a túlzott nyomás okozta károsodástól azáltal, hogy automatikusan nyit a megadott nyomásértéknél. A visszafolyásgátló megelőzi a szennyeződött víz visszafolyását és visszaszivárgását az ivóvíz hálózatba.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
SG160SD nyomásszabályozóval ellátott biztonsági szelep
 
Resideo Braukmann SG160SD nyomásszabályozóval ellátott biztonsági szelepcsoport

Az SG160SD biztonsági szelepcsoport védelmet nyújt a nyomás alatti víztartályoknak a DIN 4753 1. rész, a DIN 1988 és DIN EN1488 előírásainak megfelelően. Kompakt készülék, mely magába foglal minden biztonsági készüléket úgy, mint: visszafolyásgátló, elzáró szelep, ellenőrző csonk, membrános biztonsági szelep és nyomáscsökkentő szelep. A biztonsági szelep automatikus nyitása révén védi a zárt tartályt a túlnyomás ellen. A visszafolyásgátló megelőzi a víz visszafolyását és visszaszivárgását a forróvizes rendszerből.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...