proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Műanyag-Csőgyártók Szövetsége szakmai napot szervez


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2016. december 17.

2017. január 26., Budapest

Műanyag-Csőgyártók Szövetségének szakmai napja

Az Uponor tisztelettel meghívja Önt a Műanyag-Csőgyártók Szövetségének szakmai napjára, amelynek témája a műanyag csövek alkalmazásával, élettartamával, környezeti hatásaival kapcsolatos információk átadása, valamint az iparág jogi kihívásokra adott válaszainak ismertetése.

A konferencia célja a műanyag csőrendszerek viselkedésének széles körű megismertetése, a hosszú – akár 100 évet is meghaladó – élettartamú rendszerek kialakításának, alapkérdéseinek körüljárása.

Időpont: 2017. január 26.
Helyszín: Lurdy Ház 7-es számú terme

A konferencia meghívott vendégek számára ingyenes, a parkolás a Lurdy Ház parkolójában szintén ingyenes.
Jelentkezni az aranyi@appm.hu e-mail címen lehet 2016. december 30-ig.

Ha a Műanyagcső konferenciával kapcsolatban további információt szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor  Műanyagcső  konferencia  műanyag  csőrendszerek  Uni  Pipe  PLUS  előszigetelt  csővezetékek  távvezetékek