proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Műanyag-Csőgyártók Szövetsége szakmai napot szervez


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2016. december 17.

2017. január 26., Budapest

Műanyag-Csőgyártók Szövetségének szakmai napja

Az Uponor tisztelettel meghívja Önt a Műanyag-Csőgyártók Szövetségének szakmai napjára, amelynek témája a műanyag csövek alkalmazásával, élettartamával, környezeti hatásaival kapcsolatos információk átadása, valamint az iparág jogi kihívásokra adott válaszainak ismertetése.

A konferencia célja a műanyag csőrendszerek viselkedésének széles körű megismertetése, a hosszú – akár 100 évet is meghaladó – élettartamú rendszerek kialakításának, alapkérdéseinek körüljárása.

Időpont: 2017. január 26.
Helyszín: Lurdy Ház 7-es számú terme

A konferencia meghívott vendégek számára ingyenes, a parkolás a Lurdy Ház parkolójában szintén ingyenes.
Jelentkezni az aranyi@appm.hu e-mail címen lehet 2016. december 30-ig.

Ha a Műanyagcső konferenciával kapcsolatban további információt szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
Kulcsszavak:  Uponor  Műanyagcső  konferencia  műanyag  csőrendszerek  Uni  Pipe  PLUS  előszigetelt  csővezetékek  távvezetékek