Tondach Képzési Program

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

Tetőfedő tanfolyamok, továbbképzések szakemberek, tanulók és kereskedő partnerek részére.

A Tondach Magyarország Zrt. - hazánk piacvezető tetőfedőanyag-gyártója - felelősséget érez a tetőfedőszakma fejlődése iránt. Ezért 1999-től kezdve folyamatosan szervez tetőfedő-tanfolyamokat, továbbképzéseket elsősorban tetőfedő szakemberek részére. 2002-től saját oktatási központot (Tondach Oktatási Központ) hoztak létre tatai gyáruk területén. A fejlődés kulcsa a naprakész tudás, a legújabb ismeretek elsajátítása. A Tondach 2005-ben bevezetett tetőfedői részére egy többlépcsős továbbképzési rendszert, 2006-ban pedig teljesen új oktatási programmal léptek piacra.

A képzési programok elméleti és gyakorlati oktatásból állnak. Az elméleti és gyakorlati foglalkozásokat jól felkészült, tapasztalt kollégák tartják. A gyakorlati ismereteket, fogásokat a gyakorlóműhelyben felállított tetőmodelleken sajátíthatják el a tanfolyamra jelentkező szakemberek.

2006-tól a tetőfedők mellett bevonták a továbbképzési programba a kereskedő partnereket, valamint kivitelező cégek munkatársait, szakiskolásokat is. Igény esetén a cég testre szabott konzultációs lehetőséget biztosít, illetve kihelyezett oktatásokat is szervez.

Tanfolyamok:
   

Tetőfedő Alap tanfolyam:

A tetőépítésben dolgozó ácsok, tetőfedők részére, akik még nem vettek részt a tetőfedő-tanfolyamon.

Időpontok: 2008. február 6., 11., 13., 18.
Tetőfedő Haladó tanfolyam:

A "Tetőfedő Alap" tanfolyamot sikeresen teljesítők részére.

Időpontok: 2008. február 20., 25., 27.
Tetőfedő Mester tanfolyam:

A "Tetőfedő Haladó" tanfolyamot sikeresen teljesítők részére.

Időpontok: 2008. március 3., 5.
Szakiskolás tanfolyam:

Oktatók, epítészmérnök-hallgatók, építőmérnök-hallgatók, építőipari technikusok, ács, tetőfedő szakiskolai tanulók részére.
Kivitelezői tanfolyam:

Az építőiparban kivitelezőként működő cégek középvezetői (építésvezető, művezető), beruházók, lebonyolítók és műszaki ellenőrök részére.
Kereskedői szakmai tanfolyam:

Kereskedelmi partnerek részére, akik szeretnék még jobban megismerni a Tondach termékeket azzal a szándékkal, hogy a vevőket a lehető legnagyobb szakértelemmel szolgálhassák ki.
Kereskedői ügyfélkapcsolati tanfolyam:

Kereskedelmi partnerek részére, akik szeretnék még jobban megismerni a Tondach termékeket azzal a szándékkal, hogy a vevőket a lehető legnagyobb szakértelemmel szolgálhassák ki.
Egyéni tanfolyam:

Olyan szakemberek részére, akik munkájuk során különleges kivitelezési problémákkal találkoztak, melyek megoldása további szakmai képzést igényel.
Lehetőség van csoportok indítására és egyéni konzultációra is. A csoportok indítását, időbeosztását rugalmasan kezelik és az orvosolandó problémához igazítva alakítják ki.

Letölthető programfüzet és jelentkezési lap

Kategóriák

Tetőcserepek
Tetőcserepek
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...