proidea.hu online termékinformációs katalógus

Tondach Képzési Program


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2008. február 06.

Tetőfedő tanfolyamok, továbbképzések szakemberek, tanulók és kereskedő partnerek részére.

A Tondach Magyarország Zrt. - hazánk piacvezető tetőfedőanyag-gyártója - felelősséget érez a tetőfedőszakma fejlődése iránt. Ezért 1999-től kezdve folyamatosan szervez tetőfedő-tanfolyamokat, továbbképzéseket elsősorban tetőfedő szakemberek részére. 2002-től saját oktatási központot (Tondach Oktatási Központ) hoztak létre tatai gyáruk területén. A fejlődés kulcsa a naprakész tudás, a legújabb ismeretek elsajátítása. A Tondach 2005-ben bevezetett tetőfedői részére egy többlépcsős továbbképzési rendszert, 2006-ban pedig teljesen új oktatási programmal léptek piacra.

A képzési programok elméleti és gyakorlati oktatásból állnak. Az elméleti és gyakorlati foglalkozásokat jól felkészült, tapasztalt kollégák tartják. A gyakorlati ismereteket, fogásokat a gyakorlóműhelyben felállított tetőmodelleken sajátíthatják el a tanfolyamra jelentkező szakemberek.

2006-tól a tetőfedők mellett bevonták a továbbképzési programba a kereskedő partnereket, valamint kivitelező cégek munkatársait, szakiskolásokat is. Igény esetén a cég testre szabott konzultációs lehetőséget biztosít, illetve kihelyezett oktatásokat is szervez.

Tanfolyamok:
 
 

Tetőfedő Alap tanfolyam:

A tetőépítésben dolgozó ácsok, tetőfedők részére, akik még nem vettek részt a tetőfedő-tanfolyamon.

Időpontok: 2008. február 6., 11., 13., 18.

Tetőfedő Haladó tanfolyam:

A "Tetőfedő Alap" tanfolyamot sikeresen teljesítők részére.

Időpontok: 2008. február 20., 25., 27.

Tetőfedő Mester tanfolyam:

A "Tetőfedő Haladó" tanfolyamot sikeresen teljesítők részére.

Időpontok: 2008. március 3., 5.

Szakiskolás tanfolyam:

Oktatók, epítészmérnök-hallgatók, építőmérnök-hallgatók, építőipari technikusok, ács, tetőfedő szakiskolai tanulók részére.

Kivitelezői tanfolyam:

Az építőiparban kivitelezőként működő cégek középvezetői (építésvezető, művezető), beruházók, lebonyolítók és műszaki ellenőrök részére.

Kereskedői szakmai tanfolyam:

Kereskedelmi partnerek részére, akik szeretnék még jobban megismerni a Tondach termékeket azzal a szándékkal, hogy a vevőket a lehető legnagyobb szakértelemmel szolgálhassák ki.

Kereskedői ügyfélkapcsolati tanfolyam:

Kereskedelmi partnerek részére, akik szeretnék még jobban megismerni a Tondach termékeket azzal a szándékkal, hogy a vevőket a lehető legnagyobb szakértelemmel szolgálhassák ki.

Egyéni tanfolyam:

Olyan szakemberek részére, akik munkájuk során különleges kivitelezési problémákkal találkoztak, melyek megoldása további szakmai képzést igényel.
Lehetőség van csoportok indítására és egyéni konzultációra is. A csoportok indítását, időbeosztását rugalmasan kezelik és az orvosolandó problémához igazítva alakítják ki.


Letölthető programfüzet és jelentkezési lap

 

Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
   
   
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
További hírek a Tetőcserepek termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában