Szakszerű és jogszerű tervezés 2016 - Konferenciasorozat 6 helyszínen

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.

A rendezvénysorozat az építészeknek az új szabályozással kapcsolatban nyújt segítséget

Mi befolyásolja, hogy egy adott célra alkalmas-e a termék? Milyen réteg-felépítési, beépítési szabályokat kell betartani? Mik a leggyakrabban elkövetett szakmai hibák? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseire is választ kaphat a "Szakszerű és jogszerű tervezés 2016" konferenciasorozat előadásaiból.
Bombaként robbant a szakmában a 456/2015 (XII. 29.) Korm. rendelet, mely a 300 nm alatt lakóházak bejelentését szabályozza. Pedig nem volt előzmény nélküli: a 1567/2015. (IX. 4.) Korm. határozat tavaly év végén előirányozta az építésügy nagyarányú átalakítását a következő egy évben. Az építész tervezőknek új eljárástípussal, új fogalmakkal, új rendeletekkel kell megismerkedniük. Ugyanakkor még mindig tanulják a 275/2013 (VII.16.) kormányrendelet alapján a betervezett építési termékek elvárt műszaki teljesítményének megadását. A rendezvénysorozat az építészeknek a tervezés során felmerülő konkrét műszaki, szakmai és jogi kérdésekben kíván segítséget adni, hogy a napi munkában jól használható információval támogassák a szakemberek munkáját annak érdekében, hogy az új rendeletnek megfelelően tudják végezni munkájukat.

A 2014. és 2015. év elején a szakemberek óriási érdeklődése mellett zajló "CPR" konferencia sorozat általános eligazítást adott, de még több kérdést vetett fel. Az azóta eltelt időszak tapasztalatai és a téma folyamatos aktualitása miatt a szervezők, az Artifex Kiadó és a Build-Communication Kft. a 2016. év elejei szokásos szakmai konferencia sorozatának fókuszába ismét e témát állította.

Időpontok és helyszínek
- 2016. február 3. szerda - Budapest Danubius Hotel Gellért (Szent Gellért tér 1.)
- 2016. február 11. csütörtök- Nyíregyháza Hotel Pagony (Újmajor, Ilonatanya bekötőút)
- 2016. február 17. szerda - Kecskemét (helyszín egyeztetés alatt)
- 2016. február 25. csütörtök - Győr Leier City Center (Hunyadi J. u. 14.)
- 2016. március 3. csütörtök - Pécs Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar (Boszorkány út 2.)
- 2016. március 10. csütörtök - Székesfehérvár Szabadművelődés Háza (Fürdő sor 3.)

További információ és jelentkezés
Ha a Szakszerű és jogszerű tervezés 2016 konferenciasorozattal kapcsolatban további információt szeretne az Artifex Kiadó Kft. vagy a Build-Communication Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kategóriák

Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...