proidea.hu online termékinformációs katalógus

OTTHONDesign 2019


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2019. március 11.

8. Otthonteremtési szakkiállítás - 2019. április 3-7.

OTTHONDesign 2019

Középpontban: design és innováció
Az OTTHONDesign kiállítás a kezdetektől törekszik a legújabb hazai design trendek bemutatására, színvonalas termékkörök megjelenítésére. A kiállításon gyártók és nagy márkák képviseltetik magukat bemutatva legújabb fejlesztéseiket.

Design minden mennyiségben
Ezek a szavak az egész csokorra jellemzőek. A lakberendezési tematikán belül még az egyediség csatlakozhat a kulcsszavakhoz. A lakásbelső kialakításhoz felvonultatott magas színvonalú termékek mellett olyan programok is várják a látogatókat, melyek máshol nem elérhetőek. A Magyar Design standján fiatal hazai tervezők legújabb munkáin keresztül tekinthetnek bele a bútortervezés trendjeibe.

OTTHONDesign 2019

Bútorszövetség
A Bútorszövetség ebben az évben is számos nívós programmal várja látogatóit. A Szövetség célja a teljes faipari szakmát megmozgató rendezvénysorozat létrehozása. Idén is lesz WoodLike workshop, ismét bemutatkozik az Innowood és a Szövetség ezúttal is itt tartja éves közgyűlését, és ezt követően szakmai konferenciáját, melynek címe "Fenntarthatóság és zöld megoldások a faiparban". Újdonságként a látogatók megtekinthetik a "Zöldülő faipar" kiállítást is.

Magyar Design 2019
Az OTTHONDesign kiállítás iránymutató szerepének megfelelően a látogatók 2019-ben is találkozhatnak fiatal magyar tervezők legújabb munkáival a Magyar Design standon. A szakmai közönség és a nagyközönség olyan tervezői munkákkal találkozhat, amelyek egyszerre képviselik az aktuális trendek szellemiségét és adnak kézzelfogható, akár megvásárolható példákat.

Magyar Design 2019

Ingyenes Tanácsadás - OTTHONDesign Top Tipp
A látogatók a gyártók standjainak megtekintése mellett plusz szolgáltatásokat is igénybe vehetnek a HUNGEXPO szervezésében. Ingyenes lakberendezési tanácsadás lesz az F pavilon TOP TIPP standján.

A rendezvény médiatámogatója az ibuild.info és a ProIDEA.

Ha a 8. OTTHONDesign szakkiállítással kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Hungexpo Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Telefon: +36 1 263 6000
Fax: +36 1 263 6098
E-mail:
Web: www.hungexpo.hu
   
   
   
   
   
A Hungexpo Zrt. Magyarország elismerten elsőszámú kiállításszervező cége. Több mint 40 éves tapasztalatával 1967 óta a hazai piac vezető szereplője. Sikerének egyedülálló alappillére saját állandó kiállítási területe, a Budapesti Vásárközpont. A Hungexpo Zrt. szakkiállítások és vásárok magas színvonalú szervezését végzi belföldön és külföldön. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerével, képviselői hálózatával mind kiállítói, mind szakmai részről arra törekszik, hogy Közép-Kelet Európa meghatározó kiállítás-szervezőjévé váljon.
A Hungexpo Zrt. másik kiemelkedő profilja a Budapesti Vásárközpont - mint kiállítási és konferencia helyszín - kereskedelmi célú értékesítése.
Hír
2019-ben ismét Construma és Hungarotherm nagydíjakkal ismerik el az innovatív termékeket
2019.04.01    
További hírek a Bútorok termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  hungexpo  construma  otthondesign  magyar  design  bútorszövetség  lakberendezés  design  belsőépítészet